ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Λίνκολν Ρεντ Ιμπς - ΠΑΟΚ: Φαβορί για την νίκη ο Δικέφαλος, αλλά το παιχνίδι κρύβει "παγίδες"


Η Λίνκολν υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο Γιβραλτάρ, στις 19:45 στα πλαίσια της πρεμιέρας της φάσης των ομίλων του Europa Conference League, με τις 2 ομάδες να θέλουν να μπουν με το δεξί, αλλά σαφώς τον Δικέφαλο του Βορρά να έχει το προβάδισμα. 

Λίνκολν Ρεντ Ιμπς: Οι γηπεδούχοι έγραψαν ισστρια φέτος αφού έγιναν η πρώτη ομάδα από το Γιβραλτάρ που κατάφεραν να προκριθούν σε όμοιους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Η Λίνκολν ξεκίνησε φέτος το ταξίδι στα ευρωπαϊκή πρωταθλήματα από τον 1ο προκριματικό γύρο του Champions League και αντιμετώπισε την Φόλα Ες την οποία και απέκλεισε, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο και με την Κλούζ. Έτσι συνέχισε την πορεία της στο Europa League όπου δεν κατάφερε να αποκλείσει την Σλόβαν Μπρατισλάβας και στην συνέχεια αντιμετώπισε την Ρίγα την οποία στο δεύτερο παιχνίδι και κέρδισε με 3-1 στην παράταση με την κανονική διάρκεια να τελειώνει στο 1-1. Η Λίνκολν Ρεντ Ιμπς είναι μια ημιεπαγγελματική ομάδα αφού κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές δεν ζουν μόνο από αυτό, αλλά κάνουν και άλλα επαγγέλματα. Στην χώρα της έχει κυριαρχήσει καθώς πέρυσι κατέκτησε το 3ο σερί πρωτάθλημα και 25ο συνολικά στην ιστορία της. Στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ ελπίζει να πάρει κάτι αν και δεν είναι το φαβορί.

ΠΑΟΚ: Απο την άλλη ο Δικέφαλος του Βορρά βρέθηκε στο Conference League λόγω της βαθμολογικής του θέσης από πέρυσι, αντιμετώπισε την Μποέμιανα ηττήθηκε με 2-1, αλλά πήρε την πρόκριση στην Τούμπα με 2-0. Στην συνέχεια βρέθηκε στον διάβα του η Ριέκα όπου με μια ισοπαλία με 1-1 και νίκη εκτός έδρας με 0-2 προκρίθηκε στους ομίλους του UEFA Conference League. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να αφήσει πάση θυσία το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα πίσω του και την ήττα έκπληξη από τον ΠΑΣ Γιάννινα με 0-1 καθώς τα συνεχόμενα παιχνίδια που ακολουθούν είναι πολλά και η ομάδα πρέπει να δείξει χαρακτήρα. Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα του Λουτσέσκου έχει απουσίες, δεν υπολογίζονται οι Ινγκασον, Ελ Καντουρί, Ντόουγκλας Αουγκούστο και Αντρίγια Ζίβκοβιτς που δεν ταξίδεψαν με την αποστολή του ΠΑΟΚ. Αλλά και στον Νέλσον Ολιβέιρα. Ωστόσο ο Δικέφαλος του Βορρά θέλει να πάρει την νίκη και να ξεκινήσει με το δεξί τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις στους ομίλους του Conference League.

Στο κομμάτι της μεταξύ τους προϊστορίας οι 2 ομάδες δεν έχουν βρεθεί ξανά αντιμέτωπες, αυτή Θα είναι η πρώτη φορά. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ιρλανδός Χάρβεϊ. 

Η αποστολή του ΠΑΟΚ:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μπαλωμένος, Τέιλορ, Λύρατζης, Βαρέλα, Κρέσπο, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Εσίτι, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Μιτρίτσα, Σφιντέρσκι, Άκπομ, Κούτσιας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code