ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Επεκτείνει το Άνφιλντ η Λίβερπουλ

Στην επέκταση της έδρας της προχωρά η Λίβερπουλ, η οποία έγκριθηκε από το Διοιηκητικό συμβούλιο της πόλης του Λίβερπουλ και σήμερα επισημοποιήθηκε από την διοίκηση της ομάδας. Στο Άνφιλντ πρόκειται να προστεθούν επιπλέον 7000 θέσεις ανεβάζοντας τη συνολική χωρητικότητα του σταδίου σε περισσότερες από 61.000, μία ανάπλαση που αναμένεται να ολοκληρωθεί τη σεζόν 2023/24.
 
To Main Stadt του Άνφιλντ είχε υποστεί ξανά επέκταση η οποία ολοκληρώθηκε το 2016, και πάνω σε αυτή θα βασιστεί και η τωρινή. Η κατασκευή θα ξεκινήσει από φέτος με τους αγώνες να συνεχίζονται κανονικά στο γήπεδο.
"Το αναδιαμορφωμένο Anfield Road Stand αναμένεται να είναι έτοιμο για τη σεζόν 2023-24 και ο βασικός σχεδιασμός θα διατηρήθει και θα ανακαινιστεί η χαμηλότερη κερκίδα με μια νέα ανώτερη κερδκίδα χτισμένη πάνω από αυτήν. Καθ 'όλη τη διαδικασία σχεδιασμού, δόθηκε άλλη μια φορά προσεκτική προσοχή στην ατμόσφαιρα παγκόσμιας κλάσης του Anfield μέσω της ανάπτυξης μιας ακουστικής και στρατηγικής φωτισμού που να ταιριάζει με αυτήν που αναπτύχθηκε με το Main Stand." αναφέρει ο σύλλογος της Λίβερπουλ.
Με την ανάπλαση αυτή το γήπεδο της Λίβερπουλ θα καταστεί το τρίτο μεγαλύτερο στην Premier League από άποψη χωρητικότητας, πίσω από το Ολντ Τράφορντ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το Ολυμπιακό  Στάδιο του Λονδίνου που φιλοξενεί την Γουέστ Χαμ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code