ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Καθυστερεί και άλλο η επιστροφή του Φάτι στην Μπαρτσελόνα



 Ακόμα πιο πίσω πάει χρονικά η επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους για τον 18χρονο αστέρα της Μπαρτσελόνα, Ανσού Φάτι, με αυτήν να υπολογίζεται για τις αρχές Οκτωβρίου.

Στη Μπαρτσελόνα θέλουν να είναι σίγουρη για την εξέλιξη της αποθεραπείας του νεαρού παίχτη και δεν είναι διατεθειμένοι να πάρουνε κανένα ρίσκο στην επιστροφή του παίχτη σε αγωνιστικούς ρυθμούς με αποτέλεσμα να έχουνε επιβραδύνει την αποθεραπεία του 18χρονου για να είναι σίγουροι.

Ο Φάτι συμπληρώνει περίπου 320 ημέρες απο την τελευταία φορά που έχει πατήσει το γρασίδι και έχει βρεθεί στους αγωνιστικούς χώρους ύστερα απο τον σοβαρό τραυματισμό του, και είναι ανηπόμονος να επιστρέψει. Από την πλευρά της η Μπαρτσελόνα δεν θέλει να ρισκάρει κάποιον πιθανό υποτροπιασμό και έχουν αποφασίσει να συνεχίζουν μια συντηρητική θεραπεία μέχρι να είναι απόλυτα έτοιμος ο παίχτης.

Πλέον ο Φάτι στοχεύει στην επιστροφή του εντός Οκτωβρίου, με το πιθανότερο σενάριο να τον θέλει να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση απέναντι στη Βαλένθια στις 17 του μήνα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code