ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ: Χωρίς Βιεϊρίνια με Παναιτωλικό, εκτός και οι Καγκάβα και Ροντρίγκο


 Γνωστή έγινε η αποστολή του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό αύριο Τετάρτη στην εμβόλιμη 3η αγωνιστική της φετινής Super League.

Εκτός έμεινε ο Βιεϊρίνια ο οποίος διαπιστώθηκε ότι έχει αιμάτωμα στον αστράγαλο και προτίμησε ο Λουτσέσκου να τον προστατέψει για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Εκτός έμειναν και οι Ροντρίγκο και Καγκάβα.

Αναλυτικά:

"Και τα ταξίδια συνεχίζονται… Ο Δικέφαλος ολοκλήρωσε τη διήμερη προετοιμασία του για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο κι αναχωρεί για μία ακόμα εκτός έδρας πρόκληση.

Η προπόνηση της Τρίτης (21.09), η μοναδική με όλους τους παίκτες διαθέσιμους, περιελάμβανε κυρίως δουλειά στην τακτική προσέγγιση του αγώνα της Τετάρτης (22.09), με έμφαση στις στατικές φάσεις.

Το αιμάτωμα στον αστράγαλο του Αντρέ Βιεϊρίνια δεν υποχώρησε κι έτσι ο αρχηγός του ΠΑΟΚ προτιμήθηκε να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη για να συνεχίσει την αποθεραπεία του.Οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Χοσέ Κρέσπο δούλεψαν ατομικά στο γήπεδο, ενώ ο Ίνγκι Ίνγκασον έβγαλε μέρος της προπόνησης και συνέχισε μόνος του σε γήπεδο και γυμναστήριο.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Λουτσέσκου στο Αγρίνιο είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Τέιλορ, Λύρατζης, Βαρέλα, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Εσίτι, Ντόουγκλας, Κούρτιτς, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Μιτρίτσα, Α. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Άκπομ, Κούτσιας ". 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code