ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναϊκός - Βόλος: Να βγάλουν αντίδραση οι "Πράσινοι", να παραμείνουν στην πρώτη θέση οι Βολιώτες

 


Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΝΠΣ Βόλο στην "Λεωφόρο" για την 4η αγωνιστική της Super League, ένα παιχνίδι με μεγάλη σημασία για τις δύο ομάδες.

Παναθηναϊκός:

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει να βγάλει την αντίδραση του μετά τις δύο ήττες από τον ΠΑΣ Γιάννινα και από τον Άρη με 1-0. Οι "πράσινοι" που έχουν κάνει φανερές τις αδυναμίες τους σήμερα ετοιμάζονται να παλέψουν για να πάρουν την νίκη και να επιστρέψουν απέναντι στην δυνατή ομάδα του Βόλου. 

Ο Γιοβάνοβιτς στο σημερινό παιχνίδι δεν θα υπολογίζει στις υπηρεσίες τεσσάρων ποδοσφαιριστών που αντιμετωπίζουν προβλήματα και συγκεκριμένα των Κουρμπέλη, Σένκεφελντ, Μπεκ και Σιδερά, ενώ εκτός έμειναν και οι Μπουζούκης και Ενγκμπακοτό που δεν υπολογίζονται.

ΝΠΣ Βόλος:

Ο Βόλος έχει ξεκινήσει ιδανικά το πρωτάθλημα έχοντας 3 δυνατές νίκες που τον φέρνουν στην πρώτη θέση. Η ομαδα του Βόλου λοιπόν έχει περάσει νικηφόρα από Λαμία, Απόλλωνα και Ατρόμητο έχοντας μάλιστα το εντυπωσιακό 8-2 σε γκολ. Η ομάδα του Γκιγιέρμο Αμπασκάλ φιγουράρει στην πρώτη θέση με το σημερινό παιχνίδι να αποτελεί το πρώτο δυνατο ματς που θα πρέπει να δείξει το μέταλλο της. 

Όμως η ομάδα της Μαγνησίας ταξιδεύει στην Αθήνα χωρίς τρεις ποδοσφαιριστές. Εκτός πλάνων για τον Γκιγιέρμο Αμπασκάλ είναι οι Ρινέρ, Ορόζ αλλά και ο Σωτήρης Νίνης.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός: Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Βόλος: Κότνικ, Κλέιμαν, Κούζντρα, Πουρίτα, Γκιουλέν, Ρομέρο, Γκρίλο, Φερράρι, Λογαράς, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Σοάρες, Φερνάντες, Μεταξάς, Βοϊτκόφσκι, Ρεγκατίν, Μπαρτόλο, Ροσέρο, Τερεζίου, Φαν Βέερτ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code