ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μάντσεστερ Σίτυ: Κατέρρευσε ο Μπέντζαμιν Μεντί όταν έφτασε στις φυλακές


Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτυ βρίσκεται αντιμέτωπος με πολύ βαριές κατηγορίες που αφορούν 4 βιασμούς και 1 σεξουαλική παρενόχληση, για κοπέλες ηλικίας 16 ετών και πάνω.

Ο ίδιος οδηγήθηκε στην φυλακή και θα κρατείται εκεί για τουλάχιστον 2 εβδομάδες, μάλιστα το κλίμα ήταν ιδιαίτερα βαρύ όταν ο Μεντί αντιλήφθηκε πως δεν θα είναι στην "VIP" πτέρυγα των φυλακών.

Η κατάσταση για τον Γάλλο που σαφώς έχει τεθεί εκτός για την Σίτυ, πάει από το κακό στο χειρότερο. Ο ίδιος υπολόγισε πως θα βρίσκεται σε πτέρυγα με άλλα δημόσια πρόσωπα που έχουν καταδικαστεί, όμως η φυλακή τον ενημέρωσε πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί και θα βρίσκεται σε πτέρυγα με ανθρώπους που έχουν διαπράξει αντίστοιχα αδικήματα. Έτσι ο Μεντί όταν άκουσε το νέο κατέρρευσε. 

Βρετανικό μέσο αναφέρει"Όταν έφτασε στη φυλακή το προσωπικό τον ενημέρωσε ότι θα τον αφήσουν έξω από τις VIP πτέρυγες, για τη δική του ασφάλεςια. Ξαφνιάστηκε άσχημα όταν είδε το κελί και συνειδητοποίησε με ποια άτομα θα ηταν αναγκασμένος να συναναστραφεί.

Δεν ήταν χαρούμενος και ήταν μία πολύ ανεπιθύμητη εμπειριά για εκείνον". 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code