ΡΟΗ

12/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Μαυροπάνος: "Είμαστε αποφασισμένοι για την νίκη"

 


Ο Ντίνος Μαυροπάνος εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου. Ο Έλληνας στόπερ ξεκαθάρισε πως όλοι γνωρίζουν τις δυσκολίες του αγώνα, αλλά παράλληλα υπάρχει αποφασιστικότητα για το αποτέλεσμα.

«Δεν θα έλεγα ότι ξεχωρίζω κάποιον παίκτη. Είναι δυνατή ομάδα όλοι μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα και πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε ομαδικά, για να μην έχουμε προβλήματα».

Αν πιστεύει στη νίκη μετά τα δύο ματς με Κόσοβο: «Το να περνάς από εδώ είναι δύσκολο. Είμαστε όμως προετοιμασμένοι και αποφασισμένοι για τη νίκη. Είδαμε τη νίκη τους επί της Γεωργίας. Αλλά αν ακολουθήσουμε το πλάνο, τότε πιστεύω ότι μπορούμε να φύγουμε από εδώ με τους τρεις βαθμούς».

Για τη δυσκολία του αγώνα: «Είναι ένα δύσκολο ματς, όλα τα βλέπουμε ξεχωριστά και σαν τελικό. Έχουμε δει τι έχει γίνει στον όμιλο, η Σουηδία νίκησε την Ισπανία. Τα πάντα είναι πιθανά. Πιστεύω ότι μπορούμε τη νίκη και να ανέβουμε βαθμολογικά μ’ ένα σημαντικό τρίποντο για την πρόκριση».

Για την εμπιστοσύνη του προπονητή σε αυτόν: «Είναι μεγάλη χαρά που είμαι στην Εθνική. Είναι τιμή να είσαι στην Εθνική. Το ότι σε εμπιστεύεται ο προπονητής είναι κίνητρο για να προσπαθώ περισσότερο να βοηθώ την Εθνική να πάει όσο ψηλότερα γίνεται»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια