ΡΟΗ

12/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Συγκίνηση στην Κηδεία του Ντούσαν Ίβκοβιτς στην Σερβία


Συγκίνηση και βαρύ κλίμα επικράτησε στο τελευταίο αντίο του Ντούσαν Ίβκοβιτς στην Σερβία με πλήθος ανθρώπων του Ευρωπαϊκού κόσμου να βρίσκεται εκεί.

Μεταξύ άλλων ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Βασίλης Σπανούλης, ο Παπαλουκάς, ο Δημήτρης Ιτούδης, αλλά και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Αναλυτικά τα όσα είπαν για τον σπουδαίο προπονητή και άνθρωπο του Μπάσκετ:

Γιώργος Αγγελόπουλος: "Ήταν ο μεγαλύτερος προπονητής στην ιστορία του Ολυμπιακού, παγκόσμια φυσιογνωμία, θρύλος του μπάσκετ. Ζήσαμε απίθανες στιγμές μαζί του, μαγικές. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του, δεν θα ξεχαστεί ποτέ".

Βασίλης Σπανούλης: "Πολλές κουβέντες χαρακτηρίζουν τον Ντούντα ήταν ένας δάσκαλος για όλους μας και είναι πραγματικά μία πολύ λυπηρή ημέρα για όλους μας".

Δημήτρης Ιτούδης:  "Ο Ντούσαν μπορεί να μην τον ξαναδούμε στη ζωή αλλά θα είναι στις ψυχές και στις καρδιές όλων των ανθρώπων τους οποίους βοήθησε και είναι αμέτρητοι, χιλιάδες και στην Ελλάδα και στην Σερβία και στην Τουρκία και στη Ρωσία. Είναι παγκόσμιος. Είναι μεγάλη η θλίψη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα".

Θοδωρής Παπαλουκάς:  "Ήρθαμε σήμερα εδώ να τιμήσουμε τη μνήμη του. Προσωπικά με βοήθησε πάρα πολύ, βοήθησε πολύ κόσμο και αυτό φάνηκε από την προσέλευση του κόσμου. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει".

Το παρόν έδωσε και ο Δήμος Ντικούδης ως εκπρόσωπος της νέας διοίκησης της ΕΟΚ που ανέφερε χαρακτηριστικά: "Είναι μία τεράστια απώλεια για το παγκόσμιο μπάσκετ και σαν ελληνικό μπάσκετ έχουμε πάρει πάρα πολλά από τον μεγάλο Ντούσαν Ίβκοβιτς και εγώ προσωπικά. Ήρθαμε σήμερα εδώ να δώσουμε φόρο τιμής".

Τέλος ο Νίκος Φιλίππου ανέφερε: "Για όλους εμάς ο Ντούντα ήταν κάτι πολύ παραπάνω από ένας καλός προπονητής. Ήταν ο φίλος μας, ο άνθρωπός μας, αυτός που από μικρά παιδιά μας δίδαξε πολλά πράγματα".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια