ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παπαπέτρου: Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό που μου επιτρέπει να κάνω αυτό που αγαπάω



Ο Ιωάννης Παπαπέτρου έλαβε το βραβείο του MVP για την περσινή χρονιά κατά την παρουσίαση της Basket League και ευχαρίστησε τον Παναθηναϊκό που του επιτρέπει να κάνει αυτό που αγαπάει.


Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ήταν ένα από τα τιμώμενα πρόσωπα στην εκδήλωση της Basket League, με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού να λαμβάνει το βραβείο του MVP, και στις δηλώσεις του ευχαρίστησε την ομάδα που του επιτρέπει να κάνει αυτό που αγαπάει.

Οι δηλώσεις του Παπαπέτρου:

«Δεν έχω προετοιμάσει κάτι συγκεκριμένο να πω. Θέλω να ευχαριστήσω μερικούς ανθρώπους που είναι σημαντικοί για εμένα. Ευχαριστώ όσους με ψήφισαν, είναι σημαντικό για εμένα. Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό που μου επιτρέπει να είμαι ο εαυτός μου και να κάνω αυτό που αγαπάω. Μου έχει δώσει πολλά. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τους ανθρώπους στο κοντινό μου περιβάλλον, ζουν μαζί μου κάθε στιγμή σε όλο αυτό το ταξίδι. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο, όλους τους φιλάθλους. Είμαι ευγνώμων. Θέλω να είμαι ο καλύτερος που μπορώ για εμένα, για το ελληνικό μπάσκετ και την ομάδα μου», ανέφερε ο 27χρονος φόργουορντ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code