ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ:Ο Βιεϊρίνια με αριθμούς


Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης συμπλήρωσε 250 συμμετοχές με τα "ασπρόμαυρα".Στην διπλή του θητεία στον ΠΑΟΚ( ένα κενό περίπου πέντε ετών για την Βόλφσμπουργκ) ο Πορτογάλος έχει πετύχει 48 γκολ, 40 ασίστ,41 κίτρινες και 2 κόκκινες κάρτες.

Ο Βιεϊρίνια έπειτα από την επιστροφή του στην Τούμπα έχει αγωνιστεί σχεδόν σε όλες τις θέσεις του γηπέδου!Συγκεκριμένα έχει 59 αγωνές αγωνιζόμενος στο αριστερό άκρο της άμυνας, 7 ως κεντρικός αμυντικός και 22 ως δεξίος.

Στο χώρο της μεσαίας γραμμής έχει αγωνιστεί παντού πέραν από την θέση του αμυντικού χαφ, ενλω στην επίθεση μετράει 41 παιχνίδια ως αριστερό εξτρέμ και 13 ως δεξί με τις μοναδικές θέσεις που να μην έχει αγωνιστεί να είναι τερματοφύλακας, αμυντικό χαφ και σέντερ φορ!

Ένα άλλο πολύ ενδιαφέρον στατιστικό για την επιρροή του Πορτογάλου στην ομάδα του ΠΑΟΚ είναι πως από τα 48 γκολ τα 20 από αυτά έκριναν παιχνίδι όπως αυτό με τον Αστέρα από την άσπρη βούλα.Για την ακρίβεια από τα από τα 46 παιχνίδια που σκόραρε τα 34 ήταν νικηφόρα για τον ΠΑΟΚ ενώ μετράει 9 ισοπαλίες και μόλις 3 ήττες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code