ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός-Αντβέρπ: Σέντρα στο κάστρο του με μονόδρομο την νίκη


Σέντρα στους ομίλους του Europa League με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την βελγική Αντβέρπ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης (22:00). Mονόδρομος το τρίποντο για την ομάδα του Πέδρο Μάρτινς καθώς ο όμιλος του θανάτου δεν επιτρέπει περιθώρια για στραβοπατήματα, την ίδια ώρα που θέλει να δείξει επιτέλους τις μεγάλες της δυνατότητες.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ

Οι ερυθρόλευκοι προέρχονται από νωχελικό ξεκίνημα και την γκέλα του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Στα πρώτα δείγματα η ομάδα δείχνει να έχει εξαιρετικό υλικό αλλά να είναι παράλληλα αμοντάριστη, με αρκετούς αθλητές να μην έχουνε βρει ξεκάθαρα τον ρόλο τους στο τερέν. Η αναμέτρηση της Κυριακής μας έδειξε ανασταλτική βελτίωση, αλλά και δυσκολία στο τελείωμα των ευκαιριών, με τους Πειραιώτες να φτάνουν εύκολα περιοχή χωρίς να βρίσκουνε λύσεις από αυτό το σημείο και έπειτα. Στα θετικά της υπόθεσης το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν με όλα τα δυνατά τους χαρτιά. Καμία απουσία για τον Πέδρο Μάρτινς πλην αυτής του Γιώργου Μασούρα που δεν θα καταφέρει να παρέχει τις υπηρεσίες του.

ΑΝΤΒΈΡΠ

Το σύνολο του Δανού τεχνικού Πρίσκε θα κατέβει στο Φάληρο χωρίς κανένα άγχος καθώς πρόκειται για επίτευγμα από μόνη της η συμμετοχή της ομάδας σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Πολύ άσχημο ξεκίνημα για την ομάδα στο βελγικό πρωτάθλημα καθώς σε έξι αναμετρήσεις έχει καταφέρει να συλλέξει μονάχα 8 βαθμούς. Δύο νίκες, δύο ήττες και μία ισοπαλία, ενώ το περασμένο Σάββατο κατάφερε να αποδράσει με το διπλό από την έδρα της Εουπέν. Αδιαμφισβήτητο αστέρι ο Ράτζα Ναινγκολάν ο οποίος έπειτα από την λαμπρή του πορεία στην Σέριε Α αποφάσισε να γυρίσει και να κλείσει την καριέρα στην ομάδα της καρδιάς του. Πρόκειται για ένα σύνολο το οποίο σκοράρει εύκολα γκολ, με την ίδια ευκολία με την οποία δέχεται κιόλας έχοντας σημειώσει μέχρι στιγμής 11-8 goal differnce στην εγχώρια λίγκα.

ΔΙΑΙΤΗΤΈΣ

1ος: Τάμας Μπούγκαρ, Ουγγαρία
        Μπάλας Μπούζας, Ουγγαρία
        Πέτερ Κόμπορ, Ουγγαρία

4ος: Μπάλας Μπέρκε

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code