ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σε δύσκολη θέση ο Φαν Σχίπ, πρώτος υποψήφιος αντικαταστάτης ο Δώνης



 Με την πλάτη στον τοίχο είναι πλέον ο ομοσπονδιακός μας προπονητής, Τζον Φαν Σιπ, μετά την ισοπαλία με το Κόσοβο καθώς μοιάζει πολύ δύσκολο να ολοκληρώσει το συμβόλαιο του με την Εθνική ομάδα έπειτα απο τις τελευταίες εμφανίσεις.

Η Ελλάδα μας για ακόμα ένα παιχνίδι δεν έπεισε με την εμφάνιση της και απέτυχε να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης απέναντι σε υποδεέστερο αντίπαλο, με την ομάδα του Κοσόβου να φτάνει στην ισοφάριση στις καθυστερήσεις του ματς, ψαλιδίζοντας ακόμα περισσότερο τις όποιες ελπίδες είχαμε για την πρόκριση στα τελικά του  Μουντιάλ 2022.

Ο Ολλανδός τεχνικός δείχνει να αρχίζει να χάνει και τους τελευταίους του υποστηρικτές μέσα στην ΕΠΟ  με το μέλλον του αυτή τη στιγμή να είναι αβέβαιο, καθώς η κούρσα για το Κατάρ έχει δυσκολέψει,  έχοντας απομείνει πλέον μόνο μαθηματικές ελπίδες. 

Μάλιστα δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσες εξελίξεις, καθώς σε περίπτωση που η Εθνική δεν πραγματοποιήσει καλή εμφάνιση απέναντι στη Σουηδία, με τις πρώτες κουβέντες να γίνονται ήδη για τον ποιον θα κληθεί να τον αντικαταστήσει, με τον όνομα του Γιώργου Δώνη να φιγουράρει στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code