ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Φερστάπεν παροτρύνει τον Χάμιλτον να μην απαντήσει στις αποδοκιμασίες των Ολλανδών


Ο Μαξ Φερστάπεν σε δηλώσεις του στο κανάλι της Sky Sport F1 ωθεί τον αντίπαλό του Λιούις Χάμιλτον να μην απαντήσει σε τυχόν αποδοκιμασίες στο Ολλανδικό Γκραν Πρι (3-5 Σεπτεμβρίου) λέγοντας πως τι δεν εξαρτάται από αυτόν να σταματήσει τους Ολλανδούς οπαδούς από το να κοροϊδεύουν τον Λιούις Χάμιλτον στο Ζαντβόρτ αυτό το Σαββατοκύριακο.
Από τότε που οι δύο μονομάχοι της F1, που αμφότεροι επιδιώκουν τον φετινό τίτλο, συγκρούστηκαν στο Σίλβερστοουν, ο Χάμιλτον έχει αποδοκιμαστεί έντονα από το πλήθος των Γκραν Πρι της Ουγγαρίας και του Βελγίου και πιθανότατα να συμβεί το ίδιο και στην Ολλανδία, στην έδρα του Μαξ. 
"Το βλέπω κάπως έτσι, πηγαίνετε εσείς σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου και έρχεστε στην έδρα σας η αντίπαλος ομάδα, θα αποδοκιμαστεί κάποια στιγμή", δήλωσε ο Φερστάπεν, ο οποίος αναμένεται να αποθεωθεί από το Ολλανδικό κοινό.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ολλανδός:
«Και δεν εξαρτάται από το τοπικό κλαμπ να ανέβει στον ομιλητή και να πει παιδιά ότι δεν μπορείτε να αποδοκιμάσετε, γιατί αυτό δεν θα συμβεί. Είμαι πολύ σίγουρος ότι οι περισσότεροι από αυτούς είναι εδώ για να περάσουν ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο και να δουν κάποια μονοθέσια να αγωνίζονται, και φυσικά κάποιοι από αυτούς θα γκρινιάζουν. Αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω εγώ γι αυτούς. Φυσικά μπορώ να πω ότι μπορείτε να το κάνετε ή δεν μπορείτε να το κάνετε, αλλά πιστεύετε πραγματικά ότι θα με ακούσουν;"
"Φυσικά και από την πλευρά μου, θέλω όλοι να είναι επαγγελματίες σε αυτό και να απολαμβάνουν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα, κάθε ομάδα, κάθε αυτοκίνητο, κάθε οδηγό, απλά να είστε χαρούμενοι που υπάρχει αγώνας της Formula 1 στην Ολλανδία".
Ο Λιούις έχει ήδη πει ότι δεν τον ενοχλεί αυτό, οπότε αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Νομίζω ότι είμαστε όλοι αρκετά επαγγελματίες για να επικεντρωθούμε στην οδήγηση. Και ευτυχώς κατά κάποιο τρόπο σε σύγκριση με το ποδόσφαιρο, έχουμε κράνος και βρυχάται ο κινητήρας, οπότε δεν θα το ακούσουμε ενώ οδηγούμε, οπότε δεν θα ενοχληθείτε από αυτό" 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code