ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Εκνευρισμός Τσιτσιπά με δημοσιογράφους για το νέο μεγάλο "μπρέικ"


Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ενοχλήθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου (μετά την νίκη του με 3-1 σετ με αντίπαλο τον Γάλλο Άντριαν Μαριάνο για το US Open) με τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με τα μεγάλα διαλλείματα (τα γνωστά toilets breaks) που παίρνει σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού. Το νέο περιστατικό συνέβη με αντίπαλο τον Μαριάνο όπου ο Έλληνας τενίστας πήρε 8 λεπτά διάλλειμα και επέστρεψε στο "κορτ" με αποδοκιμασίες από τον κόσμο.

Το γεγονός αυτό καυτηρίασε και ο Άντι Μάρει μέσω των social media λέγοντας πως "ο νο3 της παγκόσμιας κατάταξης έχασε τον σεβασμό", ενώ ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ είπε πως: "Συμβαίνει σε κάθε αγώνα του, δεν είναι φυσιολογικό. Συνέβη με εμένα στο French Open, με τον Τζόκοβιτς στον τελικό του ίδιου τουρνουά. Νομίζω ότι έγινε και στο Αμβούργο κόντρα στον Κράιμοβιτς. Μετά το έκανε και στο Σινσινάτι πάλι σε εμένα. Πιστεύω ότι οι παίκτες πλέον αρχίζουν και καταλαβαίνουν τι γίνεται".

Με αφορμή τον τελικό του US Open του 2012 ανάμεσα στον Μάρει και τον Τζόκοβιτς ο Τσιτσιπάς αναρωτήθηκε αν όντως υπερβαίνει τα χρονικά όρια με τους δημοσιογράφους να απαντούν. 

Αναλυτικά ο διάλογος:

Στέφανος: "Θα ήθελα να μάθω ποιος είναι ο κανόνας. Οι κανόνες είναι για να τους ακολουθούμε. Αν παραβαίνω τον κανονισμό, τότε σίγουρα είμαι ένοχος, συμφωνώ, δεν κάνω κάτι σωστό. Αλλά αν είμαι μέσα στα πλαίσια, τότε δεν καταλαβαίνω, ποιο είναι το πρόβλημα; Έχω μια ερώτηση για σένα. Δεν βλέπω τι κάνουν οι άλλοι, αλλά θυμάμαι να το παρακολουθώ όταν ήμουν μικρός.

Μπορείς σε παρακαλώ να τσεκάρεις όταν ο Μάρεϊ αντιμετώπισε τον Τζόκοβιτς στον τελικό εδώ, πριν το 5ο σετ, μπορείς σε παρακαλώ να το δεις και να μου πεις την επόμενη φορά";

Δημοσιογράφος: "Το τσέκαρα, έκανε λιγότερο από τρία λεπτά".

Στέφανος: "Λιγότερο από τρία λεπτά, οκ".

Δημοσιογράφος: "Το κοίταξα".

Στέφανος: "ΟΚ, οπότε τρία λεπτά παραπάνω κάνουν τη διαφορά;"

Δημοσιογράφος: "Έτσι πιστεύει εκείνος (ο Μάρεϊ). Το θέμα είναι πως ξεκάθαρα κάνεις κάτι που ενοχλεί τους αντιπάλους σου.

Στέφανος: "ΟΚ".

Συντονιστής: "Μπορούμε να προχωρήσουμε τώρα;"

(Στο 3:10 της ροής του βίντεο το επεισόδιο)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code