ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παπαπέτρου: " Είναι ωραίο να συζητάμε πράγματά που δεν μπορούμε στους αγώνες "

 


Το παρόν στο συμβούλιο της Euroleague το οποίο έγινε στην Βαρκελώνη, έδωσαν παίκτες και στελέχη των ομάδων ανάμεσα και ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Ιωάννης Παπαπέτρου. Παίκτες και στελέχη είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις.

Ο στόχος του συμβουλίου ήταν να ενημερωθούν όλοι σχετικά με την λίγκα, τα οικονομικά της, τα προβλήματα με τον κορονοΐο και για το πρόγραμμα και την δομή της νέας χρονιάς.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, με τον παίκτη του Παναθηναϊκού να στέκεται στον σεβασμό που υπάρχει ανάμεσα στους παίκτες και στο ποσό χρήσιμο είναι να γίνονται αυτά τα συμβούλια.

"Ως παίκτες έχουμε όλοι σεβασμό ο ένας για τον άλλον και είναι ωραίο να ερχόμαστε εδώ και να συζητάμε διαφορετικά θέματα που δεν έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε στους αγώνες, όταν και βρισκόμαστε. Κάποιοι παίκτες είναι ήδη φίλοι, γνωριζόμαστε και έχουμε συνυπάρξει όλα αυτά τα χρόνια. Κάποιοι άλλοι είναι νέοι στη διοργάνωση και είναι ωραίο να περνάμε χρόνο μαζί τους και να τους γνωρίζουμε καλύτερα".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code