ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ελβετία-Ελλάδα: Δοκιμές και «πρόβα» ενόψει Κοσόβου

 


Σε φιλικό με την ομάδα του Πόποβιτς δοκιμάζεται το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Πρόβα τζενεράλε, ενόψει των παιχνιδιών με Κόσσοβο (5/9 Πρίστινα) και Σουηδία (8/9 ΟΑΚΑ) για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, θα δώσει σήμερα η Εθνική μας ομάδα, απέναντι στην αντίστοιχη της Ελβετίας. Ο Τζον Φαντ Σιπ έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα τραυματισμών και μάλιστα ενδεκαδάτων παικτών, όπως ο Φορτούνης, ο Τζόλης, ο Γιακουμάκης, ο Κουρμπέλης, ο Γαλανόπουλος.

Στις κλήσεις που έκανε ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν υπήρχαν ιδιαίτερες εκπλήξεις, μόνο η παρουσία του Γιάννη Παπανικολάου, που αναμένεται να κάνει και το ντεμπούτο του με τα γαλανόλευκα. Από εκεί και πέρα σε επίπεδο ενδεκάδας ο Ολλανδός τεχνικός δοκίμασε σύστημα με Τσιμίκα και Γιαννούλη στην ίδια πλευρά. Από εκεί και πέρα σε 4-2-3-1 θα είναι ο Βλαχοδήμος κάτω από τα δοκάρια, ο Ανδρούτσος δεξιά στην άμυνα, με τους Χατζηδιάκο και Τζαβέλλα στο κέντρο της άμυνας. Μπουχαλάκης και Σιώπης θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ, με τον Λημνιό δεξιά στην επίθεση και τον Μπακασέτα πίσω από τον Παυλίδη. Δε θα χρησιμοποιηθεί στο βασικό σχήμα ο Κάρλος Ζέκα, διότι είναι τιμωρημένος για το παιχνίδι στο Κόσσοβο και θέλει ο ομοσπονδιακός τεχνικός να δοκιμάσει το δίδυμο που θα παρατάξει στην Πρίστινα.

Η αποστολή αποτελείται από:

Βλαχοδήμο, Διούδη, Ανδρούτσο, Σάλιακα, Παπαδόπουλο, Χατζηδιάκο, Τζαβέλλα, Μαυροπάνο, Τσιμίκα, Γιαννούλη, Κούτρη, Ρέτσο, Αλεξανδρόπουλο, Μπουχαλάκη, Ζέκα, Σιώπη, Μπακασέτα, Παπανικολάου, Χατζηγιοβάννη, Φούντα, Λημνιό, Μάνταλο, Παυλίδη, Δουβίκα και Τζόλη (αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στη γάμπα).

Ώρα: 21:45

Μετάδοση: Open Tv, Cosmote Tv.

Διαιτητής: Άντι Μουνούκα (Φινλανδία)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code