ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ελλάδα-Σουηδία 2-1: Νίκησε υπό το βλέμμα του Ρεχάγκελ και...συνεχίζει να ελπίζει

 


Η Εθνική Ελλάδας υπερασπίστηκε την έδρα της κόντρα στην Σουηδία και επικράτησε με 2-1. Πριν από τον αγώνα ο Ότο Ρεχάγκελ βράβευσε τον Τοροσίδη δίνοντάς του και φανέλα με το όνομά του και με τον αριθμό 101, όσες είναι και οι παρουσίες του στην Εθνική, ενώ τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Μίκη Θεοδωράκη.

Το ξεκίνημα δεν επιφύλασσέ κάποια μεγάλη φάση για τις δύο ομάδες, με την Ελλάδα να απειλεί με Τσιμίκα και Παυλίδη στο 27' και στο 28' λεπτό αντίστοιχα. Η Σουηδία πίεζε και έκανε τις πιο μεγάλες ευκαιρίες στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Σβάνμπεργκ και τον Ισάκ, του οποίου το τετ-α-τετ απέκρουσε ο Βλαχοδήμος, κρατώντας το μηδέν.

Η γαλανόλευκη μπήκε καλύτερα στο δεύτερο μέρος και προηγήθηκε στο 62' λεπτό, με γκολ του Μπακασέτα, ο οποίος συνεργάστηκε εξαιρετικά με τον Δουβίκα (1-0). Λίγα λεπτά αργότερα απείλησε ο Μπουχαλάκης για να διπλασιάσει τα τέρματα της επίσημης αγαπημένης, ενώ στο 67' ο Ισάκ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Έλληνα γκολκίπερ. Στο 74' ο Παυλίδης με ασίστ του Τζόλη έκανε το 2-0, σε μια φάση που υπήρχε μεγάλη αναμονή για να βγει η απόφαση του VAR για το αν είναι ο εξτρέμ της Νόριτς οφσάιντ.

Η Ελλάδα είχε το momentum, με την Σουηδία να μειώνει στο 80' με πλασέ του Κουάισον από κοντά, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1. Η επίσημη αγαπημένη μετά από αυτήν την νίκη βρίσκεται στην τρίτη θέση με έξι βαθμούς, τρεις λιγότερους από την Σουηδία με ίδιο αριθμό αγώνων (9 βαθμούς) και εφτά λιγότερους από την Ισπανία με δύο ματς λιγότερα (13 βαθμούς).

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Τζαβέλλας, Ανδρούτσος, Ζέκα, Μπουαλάκης, Τσιμίκας, Μπακασέτας, Παυλίδης, Δουβίκας. 

Σουηδία: Όλσεν, Γιόχανσον, Ελάντερ, Λίντελεφ, Αουγκούστινσον, Κλάεσον, Όλσον, Σβάνμπεργκ, Φόρσμπεργκ, Κουλουσέβσκι, Ίσακ.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code