ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Tour de Pologne: Πήρε το 3ο ετάπ ο Gaviria, στα "κίτρινα" παραμένει ο Joao Almeida

 


Ο Fernando Gaviria της UAE Team Emirates είναι ο μεγάλος νικητής του τρίτου ετάπ στον γύρο της Πολωνίας, αφού κατάφερε να κερδίσει στο τελευταίο σπριντ του ετάπ παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό και να περάσει πρώτος την γραμμή του τερματισμού στο Rzeszow. Ο Κολομβιανός ποδηλάτης κατάφερε να κερδίσει τον Olav Kooij της Jumbo-Visma, δίνοντας ώθηση στον ποδήλατο πριν τον τερματισμό, ενώ στην τρίτη θέση έμεινε ο νικητής του πρώτου ετάπ, ο Phil Bauhaus της Bahrain Victorius. 

Με τέσσερα ετάπ να απομένουν για το φετινό Tour de Pologne, ο Joao Almeida της Deceuninck Quick Step συνέχισε να βρίσκεται στην πρώτη θέση, ενώ υπενθυμίζουμε ότι ο Πορτογάλος ποδηλάτης είχε νικήσει και το 2ο ετάπ στο Ptzemysl. Στην δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα βρίσκεται ο Ιταλός Diego Ulissi της UAE Team Emirates και ο Σλοβένος Matej Mohoric της Bahrain Victorius με τέσσερα δευτερόλεπτα διαφορά από τον προπορευόμενο έκαστος.

Επίσης είχαμε και μια μεταγραφική είδηση τις τελευταίες ώρες, αφού ο Tony Gallopin υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο με την Τrek-Segafredo, στην οποία θα αγωνίζεται από την νέα σεζόν. Τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια ο Γάλλος οδηγός βρισκόταν στην AG2R Citroen. Ο Gallopin σχετικά με την νέα μεταγραφή ανέφερε την Τετάρτη (11/8) ότι: "Είμαι σούπερ χαρούμενος. Είναι πραγματικά τέλειο που η Trek-Segafredo πίστεψε σε εμένα. Ήδη γνωρίζω πολλούς ανθρώπους, κάποιους αθλητικούς διευθυντές, επιτελεία και ποδηλάτες. Αυτή δεν θα είναι μια καινούργια ομάδα για εμένα, επειδή ήμουν ήδη εκεί το 2012 και το 2013".


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code