ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Super League 2: Δεν χορηγήθηκε άδεια συμμετοχής από την ΕΠΟ σε 9 ομάδες


 Στην χθεσινή συνεδρίαση της ΕΠΟ (9/8), το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης εξετασε τους φακέλους 9 ομάδων που πέρυσι αγωνιζόταν στην Football League και δεν τους έδωσε άδεια, αλλά έχουν την δυνατότητα να καταθέσουν έφεση.

Οι ομάδες αυτές αν τελικώς δεν πάρουν την άδει; δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της φετινής σεζόν στην Super League 2. Πρόκειται για τις, Καλλιθέα, ΑΕΠ Κοζάνης, Αλμωπό Αριδαίας, Επισκοπή, Θεσπρωτό, Ιάλυσο, ΑΣ Σαντορίνης, Πιερικό και Αιγάλεω.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη συνεδρίασή του στις 9 Αυγούστου 2021 εξέτασε τους φακέλους 9 ΠΑΕ της Football League και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Δεν χορηγεί άδεια Super League 2 για την περίοδο 2021-22 στις ακόλουθες ΠΑΕ: ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΟ 1931, ΓΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, ΑΟ ΕΠΙΣΚΟΠΗ, ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΑΣ «Ο ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ 2019», ΙΑΛΥΣΟΣ Γ.Α.Σ., ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΑΣ 2020 και ΣΦΚ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961.

Κατά των ανωτέρω απορριπτικών αποφάσεων μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας τριών ημερολογιακών ημερών από την κοινοποίησή τους"

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code