ΡΟΗ

12/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Πανιώνιος: Έκτακτη ΓΣ για δημιουργία ΠΑΕ και συμμετοχή στην Super League 2


 Ο Πανιώνιος προσπαθεί να πάρει την άνοδο στη Super League 2, έπειτα από την πρόσκληση της ΕΠΟ για να αγωνιστούν στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, ώστε να καλυφθούν τα κενά που έχουν δημιουργηθεί. 

Ωςεκ τούτου, η διοίκηση των "κυανέρυθρων" συγκάλεσε έκτακτη Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (25/8), όπου θα συζητηθεί το θέμα της δημιουργίας ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Κατόπιν έκτακτης συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανιωνίου ΓΣΣ που έλαβε χώρα σήμερα, Σάββατο 14 Αυγούστου 2021, αποφασίστηκε η σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των ταμειακώς ενήμερων μελών του Συλλόγου για την Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021 και ώρα 7:30 μ.μ. στις θύρες 5 και 6, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός, προκειμένου να ληφθεί απόφαση για τα κάτωθι θέματα ημερησίας διάταξης:

1. Ίδρυση Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας (ΠΑΕ), για τη συμμετοχή στην επαγγελματική κατηγορία “Superleague 2” πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

2. Επωνυμία της νέας ΠΑΕ.

3. Ορισμός προσωρινής 5μελούς διοικούσας επιτροπής που θα κινήσει τις διαδικασίες ίδρυσης της ΠΑΕ και θα μεριμνήσει για την πιστοποίηση καταβολής του μετοχικού κεφαλαίου και την υποβολή φακέλου ενώπιον της Ε.Ε.Α. για την άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα και για τις όποιες άλλες διαδικασίες προβλέπονται για τον σκοπό αυτό.

4. Προσδιορισμός του ύψους του μετοχικού κεφαλαίου σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, ως ισχύει σήμερα, της τιμής της μετοχής και του ελάχιστου αριθμού μετοχών που μπορεί να αγοραστούν.

5. Λοιπά θέματα που αφορούν τη σύσταση της νέας ΠΑΕ

Η λίστα των ταμειακώς ενήμερων μελών που θα έχουν δικαίωμα ψήφου ακολουθεί άμεσα.

Εκ του ΔΣ του ΓΣΣ Πανιώνιος

Ο Πρόεδρος".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια