ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Θέματα με την μεταγραφή του Μέσι στην Παρί

 


Πολλά επεισόδια αναμένεται να έχει η μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι στους Γάλλους.

Στην «πόλη του Φωτός» ήδη έχουν αρχίσει να κινούνται στους ρυθμούς του Λιονέλ Μέσι και όπως αναφέρουν οι φήμες που έχουν διαρρεύσει το τελευταίο διάστημα, η Παρί Σεν Ζερμέν έχει... νοικιάσει τον Πύργο του Άιφελ για την Τρίτη (10/08) καθώς ετοιμάζει μία σημαντική ανακοίνωση.

Ωστόσο, φαίνεται πως το σίριαλ της μεταγραφής του Αργεντίνου στους Γάλλους δεν θα τελειώσει τόσο γρήγορα. Όπως έγινε γνωστό, δικηγορικός όμιλος από την Βαρκελώνη, ο οποίος εκπροσωπεί τους οπαδούς των «μπλαουγκράνα» ετοιμάζεται να καταφύγει στο Ευρωπαϊκό Εφετείο, έχοντας ως στόχο να μπλοκάρουν τη μετακίνηση του Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Όπως σημειώνετε στην ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα, τα οικονομικά δεδομένα των Γάλλων είναι σε χειρότερη κατάσταση από αυτά της Μπαρτσελόνα, αναφορικά με το Financial Fair Play της UEFA. Έτσι, ο Χουάν Μπράνκο, που εκπροσωπεί την συγκεκριμένη κίνηση, μέσω Twitter υποστήριξε πως ετοιμάζεται καταγγελία στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με την οποία θα απαιτείται η προσωρινή αναστολή, ενώπιον αστικών και διοικητικών δικαστηρίων της Γαλλίας, της μετακίνησης του Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code