ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ούτε το ερχόμενο ΣΚ η ανέκδοτη πρεμιέρα

 


Το συνηθισμένο καλοκαιρινό σίριαλ της Super League είναι και πάλι εδώ προκαλώντας θραύση. Τι και αν όλοι πιστεύανε ότι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα έχουμε οριστικά σέντρα, οι αρμόδιοι των ομάδων είχαν άλλη άποψη. Εκ νέου αναβολή του πρωταθλήματος με και βλέπουμε.

Η ανακοίνωση της Super League Interwetten:

Ομόφωνα η Γ.Σ. αποφάσισε, όπως για τεχνικούς λόγους, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, η οποία είναι σε καλό δρόμο, να οριστεί Γ.Σ. την Τρίτη 31/8/2021, ώστε να ψηφιστεί η προκήρυξη. Ως εκ τούτου, οι επαναληπτικές Γ.Σ. της Τετάρτης (25/8) και της Παρασκευής (27/8), δε θα διεξαχθούν.

Θυμίζουμε πως δεν έχει βρεθεί ακόμα η χρυσή τομή για τις 6 ομάδες που παραμένουν ακόμα χωρίς τηλεοπτική στέγη (παρά την προσπάθεια από Βόλο, Παναιτωλικό, Λαμία, Απόλλων Σμύρνης και Ιωνικό να κλείσουν συμφωνία με την Cosmote Tv και τον Αστέρα να συμφωνήσει με την Nova), με τις 5 εξ αυτών να ζητούν τηλεοπτική κάλυψη για δύο χρόνια και να οδηγούνται προς το παρόν σε αδιέξοδο.

Επιπλέον, ανοιχτό παραμένει και το ζήτημα της κεντρικής διαχείρισης από τη σεζόν 2023/24., για το οποίο επίσης πρέπει να βρεθεί φόρμουλα. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως η δράση θα καθυστερήσει για τουλάχιστον άλλες δύο εβδομάδες, καθώς τα πρωταθλήματα θα σταματήσουν για τα προκριματικά του Μουντιάλ του Κατάρ (η Ελλάδα παίζει με Κόσοβο και Σουηδία στις 5 και 8 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα).

Κάτι που σημαίνει πως στην καλύτερη δυνατή περίπτωση, όπου θα έχουν διευθετηθεί όλα τα φλέγοντα τηλεοπτικά μέτωπα, θα έχουμε πρώτη σέντρα στο διήμερο 11-12 Σεπτεμβρίου. Πιο αργά δηλαδή από κάθε άλλη ευρωπαϊκή λίγκα...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code