ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Λουντογκόρετς-Ολυμπιακός : Για την πρόκριση στην Βουλγαρία

 


Λουντογκόρετς και Ολυμπιακός διασταυρώνουν απόψε (21.00) τα ξίφη τους στο 
«Huvepharma Arena», για μία θέση στα πλέι οφ του Champions League. Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει μία εκ των Ρέιντζερς ή Μάλμε στην επόμενη και τελευταία φάση των προκριματικών.

Οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες με 1-1 στο πρώτο ματς του Γ.Καραισκάκης και με τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει θέλουν αμφότερες μόνο νίκη για να πάρουν την πρόκριση. Οι ερυθρόλευκοι σαφώς και παραμένουν το μεγάλο φαβορί του ζευγαριού ενώ η ομάδα της Βουλγαρίας έδειξε και στο ματς της προηγούμενης εβδομάδας, πως δεν θα αποτελέσει εύκολη λεία για την ομάδα του Πέδρο Μάρτινς.O πορτογάλος προπονητής συμπεριέλαβε 25 παίχτες στην αποστολή, ανάμεσα τους και τον νεοαποκτηθέτα Χένρι Ονιεκούρου. Εκτός έμειναν οι Φορτούνης, Τικίνιο και Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Με βάση την προετοιμασία των Πειραιωτών ο Μάρτινς προσανατολίζεται σε αυτό το ματς να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-3-3 : O Τζολάκης θα βρίσκεται κάτω απο τα δοκάρια, με τους Σεμέδο και Μπά να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, δεξιά στην άμυνα τον Ανδρούτσος και αριστερά τον Ρέαμπτσιουκ. Στον χώρο της μεσαίας γραμμής θα παίξουν οι Εμβιλά, Μπουχαλάκης και Καμαρά ενώ την επιθετική τριάδα θα αποτελούν οι Μασούρας ,Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί.

 Την αποστολή συμπληρώνουν οι Βατσλίκ, Καραργύρης, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Μάρκοβιτς, Σισέ, Ουσεϊνού Μπα, Αποστολόπουλος, Σουρλής, Αγκιμπού Καμαρά, Κούντε, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Ονιεκουρού και Χασάν.

Στην αντίπερα όχθη ο Βάλντας Νταμπράουσκας δεν θα έχει στην διάθεση του τον Τεκπετέι ο οποίος συμπλήρωσε στον προηγούμενο αγώνα πέντε κίτρινες κάρτες. Ο Λιθουανός τεχνικός δεν αναμένεται να ανακατέψει περαιτέρω την τράπουλα της 11αδας με τον Καλίνα να βρίσκεται στο τέρμα, τους Βερντόν, Πλαστούν, Νεντιάλκοφ και Ικόκο να αγωνίζονται στην άμυνα. Γκονσάλβεζ, Σόουζα και Μπάτζι θα αποτελούν την τριάδα του κέντρου ενώ οι Βάντερσον, Ντεσπότοφ και Σωτηρίου θα αγωνιστούν στην επίθεση.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ισραηλινός Ορέλ Γκρίνφελντ, με βοηθούς τους Ρόι Χασάν, Ιντάν Γιαρκόνι και 4ο τον Γκαλ Λέιμποβιτς.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code