ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ποτσετίνο: «Χτίζουμε κάτι ξεχωριστό»




Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο έδωσε συνέντευξη τύπου ενόψει της αυριανής (20/08) αναμέτρησης της ομάδας του με την Μπρεστ , στην οποία προφανώς και εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος για το υλικό της ομάδας του !

Αναλυτικά:

 Για το παιχνίδι με την Μπρεστ: «Όλα τα ματς είναι πολύ δύσκολα. Παλεύουμε να κερδίσουμε τα δυο πρώτα παιχνίδια. Ο αγώνας με την Μπρεστ θα είναι επίσης πολύ δύσκολος. Είναι μια ομάδα που θέλει να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Όλες οι ομάδες έρχονται με κίνητρο όταν αντιμετωπίζουν την Παρί Σεν Ζερμέν. Όλοι είμαστε συγκεντρωμένοι να κάνουμε τη δουλειά μας. Πρέπει να κερδίσουμε το ματς για να συνεχίσουμε το καλό ξεκίνημα της σεζόν».

Για την αρχή της σεζόν: «Έχω δει πολλά θετικά πράγματα και μπορούμε να βελτιωθούμε σε μερικά σημεία. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να προσπαθήσουμε να χτίσουμε μια ενωμένη και δυνατή ομάδα. Είναι μια μεγάλη πρόκληση και πρέπει να τους βάλεις όλους στον ίδιο δρόμο. Είμαι εμφανώς χαρούμενος με την ομάδα όπου υπάρχουν εξαιρετικά ταλέντα. Προσπαθούμε να χτίσουμε κάτι ξεχωριστό που θα μας φέρνει νίκες».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code