ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κλείνει Ρέις Νέλσον η Φέγενορντ


Ο Ρέις Νέλσον θα αποχωρήσει από την Άρσεναλ για να ενταχθεί στη Φέγενορντ, αφού η Ολλανδική ομάδα απέτυχε να υπογράψει τον Αμάντ Ντιαλό.

Σύμφωνα με τον έγκυρο σε μεταγραφικά θέματα, Fabrizio Romano, ο Ρέις Νέλσον θα ολοκληρώσει τη μετακόμισή του στη Φέγενορντ με ετήσιο δανεισμό από την Άρσεναλ για μια σεζόν. Η κίνηση έρχεται μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών μεταξύ των δύο συλλόγων και με τον Νέλσον να αναζητά και να βρίσκει μια ομάδα που θα του δώσει πολλά παιχνίδια στα πόδια του.

Ο 21χρονος δεξιοπόδαρος εξτρέμ θα μπορούσε να αναστήσει την καριέρα του αφού τα τελευταία δύο χρόνια όπου αγωνίστηκε ελάχιστα, φαίνεται να έχουν σταματήσει την εξέλιξή του. Ο Άγγλος εξτρέμ δεν έπαιξε σχεδόν καθόλου την προηγούμενη σεζόν καθώς ο Μικέλ Αρτέτα δεν τον εμπιστεύθηκε σε κανένα σημείο της χρονιάς. Έτσι, με δεδομένο ότι ο προπονητής της Άρσεναλ δεν υπολογίζε τον Άγγλο εξτρέμ στις βασικές επιλογές του, αυτός ο δανεισμός αναμένεται να ωφελήσει και τις δύο πλευρές.

Ο Νέλσον έχει συμβόλαιο με την Άρσεναλ μέχρι το 2023 και οι «κανονιέρηδες» μπορεί να προσδοκούν να πάρουν κάτι την επόμενη σεζόν, ανάλογα με τις επιδόσεις του αυτή τη χρονιά στο Ολλανδικό πρωτάθλημα αλλά και την ενδεχόμενη ζήτηση που θα έχει το επόμενο καλοκαίρι.

Η μετακίνηση του στη Φέγενορντ μπορεί να του ταιριάξει περισσότερο καθώς θα παίξει μακριά από ένα πολύ απαιτητικό πρωτάθλημα όπως η Πρέμιερ Λιγκ και σίγουρα θα έχεις τις ευκαιρίες ώστε να ξανά βρει τη φόρμα και τον ρυθμό του σε ένα πρωτάθλημα με ανοιχτές άμυνες και δίχως σκοπιμότητες όπως το Ολλανδικό. 

Η ομάδα της Eredivisie έψαχνε για έναν εξτρέμ σε αυτό το μεταγραφικό κλείσιμο και ήταν κοντά στο να υπογράψει το πολλά υποσχόμενο αστέρι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αμάντ Ντιαλό αλλά η μεταγραφή χάλασε λόγω του τραυματισμού του Ιβοριανού εξτρέμ.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code