ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Νταμπράουσκας: «Παίζουμε με μία πολύ καλή ομάδα, δεν πρέπει να φοβηθούμε»

 



Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Τρίτη (2/8, 22;00) την Λουντογκόρετς, με τον προπονητή της Βουλγαρικής ομάδας, Βάλντας Νταμπράουσκας να υπογραμμίζει στην συνέντευξη τύπου ότι οι ερυθρολεύκοι έχουν πολλούς ποιοτικούς παίκτες και αναμένεται να τους δυσκολέψουν.

Αναλυτικά:

Τον Ολυμπιακό: Θα παίξουμε με μία πολύ καλή ομάδα. Δεν πρέπει να φοβηθούμε. Πρέπει να δείξουμε το τι μπορούμε να κάνουμε. Να δείξουμε τι μπορούμε να πετύχουμε. Να δούμε πως θα πάρουμε αποτέλεσμα. Θα έχουμε δύσκολες στιγμές στον αγώνα. Περιμένουμε πως θα... υποφέρουμε. Να δούμε πως θα τις ξεπεράσουμε. Να δούμε πως θα παίζει και ο αντίπαλος. Να παίξουμε έξυπνα και σκληρά και να παίξουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Το τι περιμένει: Να έχουμε το στιλ μας. Να είμαστε γενναίοι και έξυπνοι. Δεν περιμένουμε ένα εύκολο ματς αλλά δεν ήρθαμε εδώ για να είμαστε απλά εδώ. Για μία παρουσία.

Το Champions League: Ο καθένας έχει το κίνητρο και ονειρεύεται να παίξει τέτοια ματς. Ματς με αδρεναλίνη. Ελπίζω αύριο να είμαστε η πιο καλή ομάδα.

Το εάν ξεχωρίζει παίκτη του Ολυμπιακού: Ο Ολυμπιακός έχει πολύ ποιοτικούς παίκτες. Πολύ καλούς παίκτες σε όλες τις θέσεις. Πρέπει να τον δούμε συνολικά διότι είναι μία ομάδα εναντίον μίας άλλης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code