ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κιάερ για Έρικσεν: "Δεν θέλω να με αποκαλούν ήρωα, έκανα αυτό που έπρεπε"


Ο αμυντικός της Δανίας, αλλά και της Μίλαν αναφέρθηκε στο συμβάν που πάγωσε όλο τον κόσμο που έβλεπε EURO 2020 και αυτό είναι η κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Αρχηγός της Εθνικής Δανίας μεταξύ άλλων είπε πως δεν θέλει να τον αποκαλούν ήρωα, καθώς δεν έκανε κάτι ξεχωριστό, αλλά έκανε αυτό που έπρεπε.

Τα όσα είπε:

"Δεν θέλω να με λένε ήρωα. Έκανα απλώς αυτό που έπρεπε να κάνω, χωρίς να το σκέφτομαι, όπως θα το έκανε κάποιος άλλος. Ήταν μια ιστορική μέρα για όλους εμάς τους Δανούς. Ο πρώτος αγώνας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, στο σπίτι μας. Τότε συνέβη αυτό που έγινε. Είχα την ετοιμότητα να παραμείνω διαυγής, όπως όλοι οι συμπαίκτες μου. "

Ο Κιάερ στάθηκε στην κινητοποίηση όλης της ομάδας στο να βοηθήσουν τον συμπαίκτη τους ενώ παραδέχθηκε πως ακολούθησε το ένστικτό τους και πως ήταν η πρώτη φορά που του συνέβη κάτι τέτοιο

"Ήταν μια ομαδική προσπάθεια, προφανώς θα κάναμε το ίδιο αν ήταν αντίπαλος. Αυτό είναι όλο. Το μόνο που έχει σημασία είναι ότι ο Κρίστιαν είναι καλά τώρα. Μόνο αυτό είναι σημαντικό. Το έκανα χωρίς να το σκεφτώ. Το ένστικτο με καθοδήγησε και έκανα αυτό που έπρεπε, αυτόματα. Ηταν η πρώτη φορά που μου συνέβη αυτό, ελπίζω να είναι και η τελευταία".





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code