ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ελ Αραμπί: Θα τα δώσουμε όλα για να προκριθούμε



Πανέτοιμοι μοιάζουν οι πρωταθλητές Ελλάδος για τον αυριανό (10/8, 21:00) επαναληπτικό απέναντι στην Λουντογκόρετς για την πρόκριση στα Play-off του Champions League μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα στο Καραϊσκάκης την προηγούμενη εβδομάδα.

Πριν λίγη ώρα στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα μίλησε και ο επιθετικός των ερυθρολεύκων Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός επιθετικός τόνισε πως άπαντες είναι έτοιμοι για την αναμέτρηση με τη Λουντογκόρετς και θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση, καθώς και για το πώς νοιώθει που θα αγωνιστεί βασικός για πρώτη φορά την φετινή σεζόν.

Δείτε αναλυτικά τη συνέντευξη του Ελ Αραμπί:


Θα είναι το πρώτο του παιχνίδι φέτος σαν βασικός. Νιώθει απολύτως έτοιμος; Και επιπλέον τον ικανοποιεί εξίσου το να δημιουργεί με το να σκοράρει;

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και χαρούμενος όταν μπορώ να βοηθάω. Είμαστε όλοι εδώ για να βοηθάμε. Είμαι 100% έτοιμος, νιώθω πολύ καλά. Στο πρώτο ματς είχαμε αρκετές δυσκολίες, μας έλειπε η αποτελεσματικότητα. Για αύριο είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα, ελπίζουμε σε ένα καλύτερο παιχνίδι και σε πρόκριση».

Τι πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός αν θέλει να έχει τύχη;

«Πραγματικά όλοι ξέρουμε ότι αυτά τα ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες. Πρέπει να παίξουμε πολύ καλά στην άμυνα, να είμαστε αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες. Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι το ματς, έχουμε στόχο να προχωρήσουμε. Επομένως θέλουμε να τα δώσουμε όλα και να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί».

Πέρσι και πρόπερσι είχε βάλει γκολ στα πλέι οφ. Φέτος πιστεύει ότι θα χρειαστεί να το κάνει λίγο νωρίτερα για να πάει η ομάδα στα πλέι οφ;

«Το ελπίζω. Θέλω και φέτος να είμαστε στους ομίλους, είναι σημαντικό για εμάς. Γνωρίζουμε πως έχουμε την ποιότητα. Πληγωθήκαμε από τον κορωνοϊό, πρέπει όμως να το ξεπεράσουμε. Πιστεύω στην ομάδα και στον εαυτό μου, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Για εμάς είναι ένας τελικός και πρέπει να τα δώσουμε όλα για να προκριθούμε».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code