ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ : «Τελειώνει» του Τζιοβίνκο - Μπάσιμο και για Μπορίλ !


Ακόμα πιο κοντά στην έξοδο απο την Αλ Χιλάλ βρίσκεται ο Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο, όπως αναφέρουν ΜΜΕ της Σαουδικής Αραβίας, ενώ ο δικέφαλος κοιτάζει ζεστά την περίπτωση του Γιάν Μπορίλ για το αριστερό άκρο της άμυνα !

Τα δεδομένα με τον 34χρονο Ιταλό μεσοεπιθετικό είναι γνωστά. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του, με τον βιρτουόζο πρώην άσο της Γιουβέντους να είναι θετικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο και τους δύο άνδρες να έχουν μεταξύ τους, δίαυλο επικοινωνίας. Όπως αναφέρουν μάλιστα και ρεπορτάζ από την Σαουδική Αραβία, ο Τζιοβίνκο αναμένεται άμεσα να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους ανθρώπους της Αλ Χιλάλ, για να λύσει το συμβόλαιο του και να μείνει ελεύθερος.

Εκτός όμως από τον Τζιοβίνκο ο δικέφαλος ψάχνεται και για την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας. Το ενδιαφέρον για τους Μπάμπα Ράχμαν και Μίγκελ Τραούκο είναι γνωστό, όμως υπάρχουν και άλλα ονόματα στην ασπρόμαυρη λίστα, ένα από τα οποία είναι και αυτό το Γιάν Μπορίλ. Ο 30χρονος αρχηγός της Σλάβια Πράγας και βασικό στέλεχος της Εθνικής Τσεχίας απασχολεί μεταγραφικά τους ασπρόμαυρους, οι οποίοι εξετάζουν ζεστά την περίπτωση του. Δεν αποκλείεται μάλιστα μέχρι το τέλος  εβδομάδας να έχει κλείσει το θέμα του αριστερού οπισθοφύλακα, που θα πλαισιώσει τον Άντρε Βιειρίνια στην συγκεκριμένη θέση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code