ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Βαλβέρδε: "Στην Μπιλμπάο ήμουν πιο ευτυχισμένος, λίγο υπερβολικοί οι φίλαθλοι στην Ελλάδα"

 


Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού και της Μπαρτσελόνα παραχώρησε συνέντευξης σε Ισπανικό τηλεοπτικό κανάλι και μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Ελλάδα, τον Ολυμπιακό, την σχέση που έχει με τον Λιονέλ Μέσι, αλλά και την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την Αθλέτικ Μπιλμπάο: "Στην Μπιλμπάο ήμουν πιο ευτυχισμένος από κάθε άποψη. Ακόμη κι όταν δεν είχαμε τις καλύτερες στιγμές μας. Είναι δύσκολο να είναι όλα υπέρ σου. Ταυτίζεσαι όμως με τα πάντα σε αυτή την ομάδα".

"Όλα ήταν καλά στην Αθλέτικ. Φτάσαμε σε τελικούς και χάσαμε, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Όταν αποχαιρέτησα την ομάδα ήταν δύσκολο γιατί ταυτίστηκα με αυτήν και τους παίκτες".

Για τη φιλοσοφία της Αθλέτικ: "Μπορείς να ρωτήσεις αυτή την ερώτηση 5, 10 ή 20 χρόνια πριν και θα είναι η ίδια για άλλα 10 χρόνια. Θα υπάρχουν πάντα κάποιοι που το λένε, αλλά η Αθλέτικ σνεχίζει. Έχουν παίξει δύο τελικούς και κατέκτησαν το Super Cup".

Για το πέρασμά του στην Ελλάδα: "Υπήρχε μια μέρα που φοβήθηκα, αλλά δε νομίζω ότι είναι βίαιοι οι οπαδοί. Είναι πολύ υπερβολικοί (στις αντιδράσεις τους) και υπάρχουν ματς στα οποία είναι πολύ σκληροί, αλλά και άλλα που είναι γενναιόδωροι".

Για την Μπαρτσελόνα σχέση του με τον Μέσι: "Όταν με κάλεσαν, δεν δίστασα καθόλου. Το είδα σαν μια επιλογή και εμπειρία που ήθελα να δω πως θα ήταν. Οσον αφορά την αναχώρησή μου; Απλά συνέβη".

"Κάποια πράγματα δεν μπορούν να ειπωθούν, θα μείνουν μέρος του μυστηρίου. Είναι καλό που είναι έτσι, είναι καλύτερα οι άνθρωποι να μην ξέρουν πώς είμαστε (με τον Μέσι) και να πιστεύουν ότι τα ξέρουν όλα. Είναι καλύτερα να μην γνωρίζουν την αλήθεια".

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του στους πάγκους: "Πιστεύει πως θα γίνει αυτό. Θα πρέπει όμως να είναι κάτι το διαφορετικό. Διεγερτικό. Που θα με παρακινήσει".

"Από τότε που έφυγα από την Μπαρτσελόνα χρειάστηκα λίγο χρόνο για να ηρεμήσω. Ηθελα να βρω την ευκαιρία να ταξιδέψω, αν και με την πανδημία αυτό δεν συνέβη.Τώρα δεν είμαι σίγουρος τι θα κάνω".


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code