ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Έλλαδα-Ουγγαρία 9-6: Έγραψε ιστορία η γαλανόλευκη, πέρασε στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων

 


Η Εθνική Ελλάδας πόλο έγραψε ιστορία, αφού επικράτησε της Εθνικής Ουγγαρίας με 9-6 και πέρασε στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, εκεί που θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Ισπανία-Σερβία.

Η γαλανόλευκη ξεκίνησε δυνατά και προηγήθηκε με τα γκολ του Αργυρόπουλου και του Γκιουβέτση, με τον Βάμος να μειώνει σε 2-1, που ήταν και το τελικό σκορ του πρώτου οχταλέπτου. Με την έναρξη της δεύτερη περιόδου, ο Αργυρόπουλος ανέβασε την διαφορά για την επίσημη αγαπημένη στα δύο γκολ (3-1), ενώ Ζάλανκι μείωσε στην επόμενη επίθεση (3-2). Η Ουγγαρία ισοφάρισε με τον Πασζτόρ (3-3), αλλά η επίσημη αγαπημένη με τον Αργυρόπουλο ξαναπήρε το προβάδισμα (4-3). Οι Ούγγροι έφεραν ξανά το ματς στα ίσα με τον Μάνχερτζ στον παίκτη παραπάνω (4-4), αλλά ο Αργυρόπουλος έκανε το 5-4 στο τέλος του τρίτου οχταλέπτου.

Στα πρώτα λεπτά της τέταρτης περιόδου, ο Μάνχερτζ ξαναισοφάρισε με τον Μάνχερτζ στον παίκτη παραπάνω (5-5), αλλά οι Φοντούλης και Βλαχόπουλος με τα γκολ τους, έδωσαν αέρα δύο τερμάτων στην Εθνική Ελλάδας (7-5). Ο Βάργκα μείωσε στην επόμενη επίθεση (7-6), αλλά οι Γκιουβετσής και Σκουμπάκης με τα γκολ τους, διαμόρφωσαν το τελικό σκορ στο 9-6 και πήρε η γαλανόλευκη το εισιτήριο για τον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Από την Εθνική Ελλάδας ξεχώρισαν οι Αργυρόπουλος και Γκιουβέτσης με τέσσερα και δύο πόντους αντίστοιχα, ενώ από την Εθνική Ουγγαρίας διακρίθηκε ο Μάνχερτζ με δύο γκολ.










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code