ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μαρινάκης: Πριμ 200.000 ευρώ στους ασημένιους Ολυμπιονίκες του πόλο


Η Ελλάδα προ ολίγων ωρών κατάφερε να βρεθεί στο δεύτερο σκαλί του βάθρου των Ολυμπιακών αγώνων, καθώς η ομάδα πόλο των ανδρών ηττήθηκε από την Σερβία στον τελικό (13-10) της διοργάνωσης, κατακτώντας με αυτό το τρόπο το ασημένιο μετάλλιο. 

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλησε να ευχαριστήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα τόσο με ένα μήνυμα επιβράβευσης στα social media όσο και με ένα πριμ 200.000 ευρώ τονίζοντας πως η εθνική ομάδα πόλο μας έκανε υπερήφανους σε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνει η χώρα μας τις τελευταίες μέρες.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλης Μαρινάκης θα πριμοδοτήσει με 200.000 ευρώ την Εθνική Ομάδα Πόλο Ανδρών που σε αυτές τις σκοτεινές μέρες για τον τόπο μας προσέφερε χαμόγελο και υπερηφάνεια και ανέβασε το φρόνημα του λαού μας ψηλότερα με την τεράστια επιτυχία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η Οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι είναι υπερήφανοι για τον άθλο της ελληνικής Υδατοσφαίρισης που χαρίζει στην Ελλάδα, ευρωπαϊκές και παγκόσμιες κορυφές».

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης από την πρώτη ημέρα της ενασχόλησης του με τον Ολυμπιακό έχει ρίξει μεγάλο βάρος στον ερασιτέχνη και το πόλο την τελευταία 10ετια έχει κερδίσει 5 ευρωπαϊκά τρόπαια σε άνδρες και γυναίκες.

Με δική του εντολή η ομάδα πόλο ενισχύθηκε με παίκτες παγκόσμιας κλάσης όπως ο Φιλίποβιτς, ο Μπίγιατς, ο Μπούσλιε, ο Φουντούλης αυτό το καλοκαίρι με στόχο την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ που είχε κερδίσει ξανά το 2018 ο Ολυμπιακός στη Γένοβα.

Το προσωπικό μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code