ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ-Μποέμιανς 2-0: Έκανε το καθήκον του και τώρα...playoffs

 





Ο ΠΑΟΚ υπερασπίστηκε την έδρα του και νίκησε την Μποέμιανς με 2-0 στον επαναληπτικό αγώνα του τρίτου προκριματικού γύρου του Conference League. 

Στο τέταρτο λεπτό ο Μπίσεσβαρ σε δεύτερο χρόνο μετά την εκτέλεση κόρνερ για τον ΠΑΟΚ έκανε τη σέντρα, με τον  Σβαμπ να βγαίνει πανέξυπνα ανάμεσα στους αμυντικούς της Μποέμιανς και με κεφαλιά να ανοίγει το σκορ. Οι Ιρλανδοί ήταν κοντά στην ισοφάριση τόσο στο 15' λεπτό με παραλίγο αυτογκολ του Μιχαηλίδη, όσο και στην πολύ καλή ευκαιρία τρία λεπτά αργότερα με τον Μπάρκλει (18'). Στο 28' λεπτό Ο Ελ Καντουρί βρήκε πανέξυπνα τον Μπίσεσβαρ στον κενό χώρο και αυτός έκανε το 2-0, που ήταν και το τελικό σκορ. 

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μποέμιανς πίεσε και έκανε ευκαιρίες για να απειλήσει, αλλά ο ΠΑΟΚ παρά την κούραση, διαχειρίστηκε ιδανικά την κατάσταση και νίκησε με 2-0, με αποτέλεσμα να πάρει το εισιτήριο για τα playoffs του Conference League.

 Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ:  Πασχαλάκης, Σοάρες, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Βιερίνια, Κούρτιτς, Σβαμπ, Καντουρί, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ,  Ολιβέιρα

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code