ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

16o ετάπ: Νίκη στα γενέθλια του για τον Jakobsen, κράτησε την κόκκινη φανέλα ο Eiking

 



Ο Fabio Jakobsen έκανε την τρίτη του φετινή νίκη στην Vuelta την Τρίτη (31/8), η οποία συνέπεσε και με τα 25α γενέθλια του, τερματίζοντας πρώτος μετά το πολύ δύσκολο σπριντ στο Santa Cruz de Bezana. Αν και η Deceuninck-Quick Step είχε τον απόλυτο έλεγχο στα τελευταία δύο χιλιόμετρα, ο Jakobsen έχασε την επαφή με τους team-mate του, αλλά εκμεταλλεύτηκε τις εξαιρετικές ικανότητες του στο σπριντ και την ταχύτητα του, εξαιτίας των οποίων πήρε την νίκη. Στην δεύτερη και τρίτη θέση έμειναν ο Jordi Meeus της Bora-Hansgrohe και ο Matteo Trentin της UAE Team Emirates αντίστοιχα, με τον Michael Matthews της Team BikeExchange να τερματίζει τέταρτος.


Ο Christian Eiking της Intermarché-Wanty-Gobert παρέμεινε στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης, ενώ ακολουθούν ο Guillaume Martin της Cofidis και ο Roglic της Jumbo Visma με 54 δευτερόλεπτα και 1:36 λεπτό αντίστοιχα.

Η πράσινη φανέλα (των σπριντ) και η πουά φανέλα των βουνών παρέμειναν στον Filip Jakobsen της Deceuninck-Quick Step και στον Romain Bardet της Team DSM αντίστοιχα, ενώ η άσπρη φανέλα των νέων στον Egan Bernal της Ineos Grenadiers. 

Ο Jakobsen δήλωσε μετά την νίκη του ότι: "Τα γενέθλια είναι πάντα μια καλή μέρα, αλλά έχω "εκτοξευτεί" στο φεγγάρι με αυτήν την νίκη. Νομίζω ότι αυτό που είδαμε σήμερα είναι το «Wolf pack». Έμεινα πίσω στην ανάβαση, τα παιδιά (οι συμπαίκτες μου) με περίμεναν, με έφεραν πίσω και νίκησα τον αγώνα. Το μόνο πράγμα που μπορούσα να κάνω είναι να νικήσω σε ένα σύντομο, γρήγορο σπριντ-έκαναν οι συμπαίκτες μου όλα τα άλλα σήμερα".




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code