ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

14ο ετάπ: Νίκη για τον Bardet, κράτησε την κόκκινη φανέλα ο Eiking

 


Ο Romain Bardet της Team DSM είναι ο νικητής του 14ου ετάπ του φετινού Γύρου της Ισπανίας, αφού τερμάτισε πρώτος στο Pico Villuercas. Ο Γάλλος ποδηλάτης ήταν μέρος του αποσπάσματος των 18 αθλητών που ξέφυγαν, διατήρησε την διαφορά από το peloton μέχρι το τέλος και πήρε την νίκη, αφήνοντας στην δεύτερη και τρίτη θέση τον Jesus Herrada της Cofidis και τον Jay Vine της Alpecin-Fenix με 44 δευτερόλεπτα αντίστοιχα. 

Όπως πρωτοείπαμε, ο Δανός Christian Eiking της Intermarché-Wanty-Gobert παραμένει στην πρώτη θέση, ενώ ακολουθούν ο Guillaume Martin της Cofidis και ο Roglic της Jumbo Visma με 54 δευτερόλεπτα και 1:36 λεπτό αντίστοιχα.

Η πράσινη φανέλα (των σπριντ) και η πουά φανέλα των βουνών παρέμειναν στον Filip Jakobsen της Deceuninck-Quick Step και στον Romain Bardet της Team DSM αντίστοιχα, ενώ η άσπρη φανέλα των νέων στον Egan Bernal της Ineos Grenadiers. 



O Bardet δήλωσε μετά την νίκη του ότι: "Περίμενα για πολύ καιρό. Αυτή τη νίκη σημαίνει πολλά. Είχα τερματίσει δεύτερος πολλές φορές. Σήμερα (Σάββατο 28/8) πήγα με τέρμα το γκάζι για να ξεφύγω, ξέρω ότι το γεγονός πως πήρα και την πουά φανέλα των βουνών είναι μια διπλή νίκη. Είναι κάτι φανταστικό".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code