ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

13ο ετάπ: Πήρε την νίκη ο Senechal, κράτησε την κόκκινη φανέλα ο Eiking

 


Το ετάπ της Παρασκευής (27/8) αν και ήταν στο μεγαλύτερο μέρος του φλατ, είχε δυσκολίες, αφού ήταν το μεγαλύτερο σε απόσταση για την φετινή χρονιά στην Vuelta (204km). Νικήτρια του αγώνα αδιαμφισβήτητα ήταν η Deceuninck-QuickStep αφού τόσο ο Fabio Jakobsen μάζεψε πόντους για την πράσινη φανέλα των πόντων και μεγάλωσε την διαφορά του από τους υπόλοιποους, όσο και ο Florian Senechal πήρε την νίκη, καθώς πέρασε πρώτος την γραμμή του τερματισμού. Στην δεύτερη και τρίτη θέση έμειναν ο Matteo Trentin της UAE Team Emirates και ο  Alberto Dainese της Team DSM αντίστοιχα.


Όπως πρωτοείπαμε, ο Δανός Christian Eiking της Intermarché-Wanty-Gobert παραμένει στην πρώτη θέση, ενώ ακολουθούν ο Guillaume Martin της Cofidis και ο Roglic της Jumbo Visma με 58 δευτερόλεπτα και 1:56 λεπτό αντίστοιχα.

Η πράσινη φανέλα (των σπριντ) και η πουά φανέλα των βουνών παρέμειναν στον Filip Jakobsen της Deceuninck-Quick Step και στον Damiano Caruso της Bahrain Victorius αντίστοιχα, ενώ η άσπρη φανέλα των νέων στον Egan Bernal της Ineos Grenadiers. 



Ο Senechal δήλωσε μετά την νίκη του ότι: "Κάναμε ένα τέλειο lead-out για τον Fabio (Jakobsen) και είπαν μέσω radio (από την ομάδα) ότι είχε σκασμένο ελαστικό ή κάτι τέτοιο και ανέφεραν "Florian (Senechal) μπορείς να κάνεις σπριντ". Περιμέναμε, ο Bert Van Lerberghe έκανε μια σούπερ καλή δουλειά, παρέμεινα ήρεμος και στα τελευταία 100 μέτρα έδωσα το maximum.  Δεν το συνειδητοποιώ προς το παρόν. Είναι τρελό. Πρώτα, σκέφτηκα ότι ο (Arnaud) Demare πρέπει να με πέρασε ή ο (Michael) Matthews, δεν ξέρω, αλλά τελικά κανείς δεν με είχε προσπεράσει. Έδωσα το maximum, είναι τρελό. Πολλά ευχαριστώ στους teammates μου. Είμαι τυχερός σήμερα και είμαι πολύ χαρούμενος για την οικογένεια μου, για τους φίλους μου και την γυναίκα μου. Είναι ένα καλό δώρο για εμάς".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code