ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Άμραμπατ: Ο Μιλόγεβιτς με έχει δει να τρέχω 10 χιλιόμετρα σε κάθε ματς, δυο φορές την εβδομάδα, στους 40 βαθμούς!


Αποκαλυπτικός εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στην Ολλανδία το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ , καθώς ανέφερε ένα μικρό κομμάτι από όσα συζήτησε με τον νέο του προπονητή , για τις προτάσεις που είχε αλλά και για τα κίνητρά του !

«Ο σύλλογος έψαχνε για έμπειρους και ηγέτες και γι’ αυτό ήρθε σε μένα. Ο Μιλόγεβιτς μου είπε ότι δεν ανησυχεί για τη φυσική μου κατάσταση γιατί με έχει δει να τρέχω 10 χιλιόμετρα σε κάθε παιχνίδι δύο φορές την εβδομάδα στους 40 βαθμούς. Και πρέπει να παραδεχθώ πως είμαι σε εξαιρετική φυσική κατάσταση»

Οσον αφορά τις προτάσεις που είχε σημείωσε: «Στη Σαουδική Αραβία και στο Κατάρ θα μπορούσα να παίρνω όσα στην Premier League. Επίσης η Ράγιο Βαγεκάνο μου πρόσφερε τη δυνατότητα να παίξω στη La Liga. Η Ισπανία μου αρέσει πολύ αλλά στην ηλικία μου δεν θέλω να παίζω σε ομάδα που μάχεται για την παραμονή. Επίσης η Μάλαγα ήθελε να ξεκινήσει μαζί μου ένα τριετές πρότζεκτ για να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία» 

Από εκεί και πέρα ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός τόνισε: «Ανυπομονώ να ζήσω εδώ (σ.σ. στην Ελλάδα, δύο χρόνια», ενώ για την έως τώρα καριέρα του υπογράμμισε: «Εχω πετύχει το καλύτερο στην καριέρα μου. Εχω ζήσει στη Μάλαγα, τη Μαδρίτη, το Λονδίνο, την Κωνσταντινούπολη και το Ριάντα. Σίγουρα δεν έκανα λάθος».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code