ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ιταλία - Αγγλία: Rome or home?

 


Τον τελικό του EURO θα παρακολουθήσουμε σήμερα (ΑΝΤ1, 22:00) στο Γουέμπλεϊ όπου η Ιταλία θα έρθει αντιμέτωπη με την Αγγλία για την διεκδίκηση του τροπαίου.

Η Ιταλία προκρίθηκε στα νοκ άουτ τερματίζοντας στην πρώτη θέση του Group A με 3/3 νίκες (3-0 τις Τουρκία και Ελβετία και 1-0 την Ουαλία). Εν συνεχεία, χρειάστηκε τη διαδικασία της παράτασης (2-1, 0-0 κανονική διάρκεια) για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Αυστρίας. Με τον πρώτο «βαρβάτο» αντίπαλο, το Βέλγιο, να έρχεται στα προημιτελικά. Οι Ιταλοί έκαναν τη δουλειά τους (2-1), όπως έπραξαν και στα ημιτελικά με την Ισπανία, όπου επικράτησαν 4-2 στα πέναλτι, ύστερα από το 1-1 της κανονικής διάρκειας.

Η Αγγλία προκρίθηκε και εκείνη μεν ως πρώτη του Group D, αφήνοντας ωστόσο μέτριες εντυπώσεις (νίκησε 1-0 τις Κροατία και Τσεχία και έμεινε στο 0-0 με τη Σκωτία). Παρόλα αυτά, στα νοκ άουτ φόρτσαρε, αποκλείοντας κατά σειρά τις Γερμανία (2-0), Ουκρανία (0-4) και Δανία (2-1 στην παράταση, 1-1 η κανονική διάρκεια).

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι Ιταλοί δεν θα έχουν στην διάθεσή τους, τον Σπινατσόλα ενώ για τους Άγγλους είναι αμφίβολος ο Φόντεν.

Πιθανές ενδεκάδες:

Ιταλία: Ντοναρούμα, Ντι Λορέντσο, Μπονούτσι, Κιελίνι, Έμερσον, Ζορζίνιο, Μπαρέλα, Βεράτι, Κιέζα, Ιμόμπιλε, Ινσίνιε.

Αγγλία: Πίκφορντ, Γουόκερ, Στόουνς, Μαγκουάιρ, Σο, Ράις, Φίλιπς, Σακά, Μάουντ, Στέρλινγκ, Κέιν.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code