ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code 

Το τέλος μιας εποχής ήρθε για τον Lebron James

 


Το τέλος μιας εποχής ήρθε για τον Lebron James, που δεν πρόκειται να δώσει ξανά το παρόν στην Team USA. 

Ουσιαστικά πρόκειται για μια εξέλιξη η οποία ήταν λίγο πολύ γνωστή, καθώς ο King James αγωνίστηκε για τελευταία φορά με το εθνόσημο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012. Όπως φαίνεται οι 68 συμμετοχές του superstar θα μείνουν απείραχτες, καθώς οι φετινοί Ολυμπιακοί του Τόκιο ήταν ίσως η τελευταία ευκαιρία που είχε για να φορέσει ξανά τη φανέλα της Team USA.

Πληροφορίες από την Αμερική αναφέρουν πως η τελευταία του απουσία από την Εθνική ίσως να έχει να κάνει με μία προσπάθεια καλύτερης προετοιμασίας για την ερχόμενη σεζόν με τους Lakers μετά τη φετινή αποτυχία των “λιμνανθρώπων” στα Playoffs του NBA.

“Ξέρετε πως ο χρόνος είναι αμείλικτος. Το σώμα ενός ανθρώπου από ένα σημείο και μετά έχει διαρκώς μια καθοδική πορεία. Ο Lebron αποφάσισε να μη συμμετάσχει στους δύο τελευταίους Ολυμπιακούς Αγώνες, επειδή συνέβαιναν διάφορα πράγματα στη ζωή του. Πήρε το χρόνο του, σκέφτηκε και νομίζω πως έκλεισε αυτό το κεφάλαιο”, δήλωσε χαρακτηριστικά στο ESPN ο Jerry Colangelo, Team Director της Εθνικής Ομάδας των ΗΠΑ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια


Ad Code