ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πέρασε η Σάκκαρη στο δεύτερο γύρο των Ολυμπιακών Αγώνων

 


Η Μαρία Σάκκαρη έκανε το καθήκον της και νίκησε την Εσθονή Ανέτ Κονταβέιτ με 2-0 σετ (7-5, 6-2) για το πρώτο γύρο του μονού ατομικού στο τένις γυναικών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Η Κονταβέιτ προηγήθηκε με 5-2 στα game στο πρώτο σετ αιφνιδιάζοντας την Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία όμως διαχειρίστηκε την κατάσταση και με τέσσερα σερί game, κατάφερε να πάρει το πρώτο σετ με 7-5. 

Στο δεύτερο σετ, οι δύο παίκτριες στην αρχή πήγαιναν χέρι-χέρι (2-2 στα game), με την Ελληνίδα τενίστρια να ξανακάνει ένα σερί με τέσσερα game, με αποτέλεσμα να πάρει το δεύτερο σετ με 6-2. Η Σάκκαρη νίκησε την Κονταβέιτ με 2-0 στα σετ σε 1:32 ώρες και θα αντιμετωπίσει στον δεύτερο γύρο την Σέρβα τενίστρια Νίνα Στογιάνοβιτς, η οποία επικράτησε στον πρώτο γύρο της Γιαπωνέζας Ναό Χιμπίνο με 2-0 σετ (6-3, 6-3).

Από στατιστικής άποψης η Σάκκαρη είχε περισσότερους άσους (7-5), περισσότερους winners στο forehand (11-4), αλλά και πιο πολλά αβίαστα λάθη (19-16). Η Εσθονή είχε περισσότερους winners στο backhand (6-4). 








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code