ΡΟΗ

12/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Οργανωμένοι Ηρακλή: "Ανάσταση για εμάς η σημερινή μέρα" - "Οσοι μας λοιδορήσουν να βγάλουν τον σκασμό"


 Η αυτόνομη θήρα 10 του Ηρακλή έστειλε το δικό της μήνυμα για την επάνοδο του Ηρακλή στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Η Ηρακλής επιστρέφει στις επαγγελματικές κατηγορίες και την Super League 2 μετά την εξαγορά του ΑΦΜ της Τρίγλιας Χαλκιδικής. 

Η αυτόνομη θύρα 10 αναφέρει χαρακτηριστικά πως όλο αυτό είναι μια "ανάσταση" για τον Ηρακλή, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε όσους τυχόν λοιδορήσουν την προσπάθεια του Ηρακλή. 

Αναλυτικά:

«Για εμάς η σημερινή ημέρα είναι σαν μέρα ανάστασης καθώς από σήμερα υπάρχουμε ξανά στον ποδοσφαιρικό χάρτη.

Μετά από δύο καλοκαίρια όπου ο ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ αλλά και ολόκληρος ο σύλλογος δεν κατόρθωσε να φέρει εις πέρας αυτή την αποστολή και πλέον η ζωή μας αποκτά και πάλι τη μία και μοναδική σταθερά που μπορεί να επηρεάσει σε τέτοιο μεγάλο βαθμό τα συναισθήματα μας.

Οι Κυριακές μας και πάλι θα έχουν ποδόσφαιρο και το άχαρο Καυταντζόγλειο θα ξαναγίνει το σπίτι μας μέχρι να χτιστεί το δικό μας…

Όσοι μας λοιδορήσουν για τον τρόπο με τον οποίο έχουμε και πάλι ποδοσφαιρικό τμήμα θα θέλαμε να τους προτείνουμε να βγάλουν το σκασμό, να φορτωθούν την υποκρισία τους και να τρέξουν στο γήπεδο να παρακολουθήσουν με αγωνία τις ομάδες τους να δίνουν φιλικά απέναντι σε δορυφόρους. Εκατό φορές να μας ρίξετε, εκατόν ένα τρόπους θα βρούμε για να είμαστε και πάλι απέναντι σας…

Θα θέλαμε επίσης να απευθυνθούμε στους ανθρώπους οι οποίοι συμμετείχαν στις συναντήσεις που έφεραν αυτό το αποτέλεσμα και να τους ζητήσουμε δύο πράγματα.

Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να μιλήσουν στον κόσμο και να εξηγήσουν την επόμενη ημέρα του συλλόγου αλλά κυρίως να πουν ξεκάθαρα στον κόσμο ποιοι όλο αυτό το διάστημα λειτούργησαν μειοδοτικά μέσα στο σύλλογο. 

Ποιοί και με ποιό τρόπο προσπάθησαν να χαλάσουν ό,τι προσπαθούσαν οι ίδιοι να φτιάξουν. Ποιοί λειτούργησαν και λειτουργούν σαν δούρειοι ίπποι.

Αν δεν το πράξει ο ΓΣ θα το πράξουμε εμείς, όμως θεωρούμε ότι θεσμικά έχει μεγαλύτερη βαρύτητα να ακουστεί από τα δικά τους χείλη.

Τέλος απευθυνόμαστε στον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ και τον καλούμε να ενεργοποιηθεί και πάλι, να συσπειρωθεί, να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια και να είναι έτοιμος να τη στηρίξει αυτούς τους πρώτους μήνες μέχρι να μπει σε μια σειρά.

ΥΓ1: Οι Κυριακές μας έχουν και πάλι νόημα…

ΥΓ2: Σήμερα το απόγευμα η Αριστοτέλους βάφεται στα κυανόλευκα.

Μετά τιμής

Αυτόνομη Θύρα 10 / Iraklis Gruppo Autonomo est. 2007

ΑSVESTOCHORI CLUB 1964

Iraklis Athens Club»Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια