ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός-Νέφτσι Μπάκου: Για το πρώτο βήμα πρόκρισης οι ερυθρόλευκοι

 


Στη "μάχη" των ευρωπαϊκών διοργανώσεων θα πέσουν οι Ελληνικές ομάδες αυτήν την εβδομάδα, με πρώτο χρονικά τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την Τετάρτη (21/7, 22:00) την Νέφτσι Μπακού στο 'Γεώργιος Καραϊσκάκης' για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, με στόχο τη νίκη που θα του δώσει το πλεονέκτημα για το επόμενο ματς στο Αζερμπαϊτζάν, ώστε να πάρει την πρόκριση.

Η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο προπονητής των Πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς δεν θα διαφέρει πολύ σε σχέση με το παιχνίδι με τον Άρη, αλλά ενδέχεται βέβαια να δούμε και κάποιες αλλαγές. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα κατεβάσει την ομάδα του σε παράταξη 4-3-3, με τον Τζολάκη να παραμένει κάτω από τα δοκάρια παρά την έλευση του Βάτσλιχ, ενώ η αμυντική γραμμή θα αποτελείται από τους Ανδρούτσο, Παπασταθόπουλο, Σεμέδο και Ρέαμπτσιουκ.

Στο κέντρο θα επιλεγεί λογικά ο άξονας με Εμβιλά – Καμαρά – Μπουχαλάκη, με τον Κουντέ να διεκδικεί την θέση με αξιώσεις από τον 28χρονο Έλληνα μέσο, μετά και την πολύ καλή του παρουσία στο φιλικό με τον Άρη. Η επιθετική τριπλέτα θα αποτελείται όπως όλα δείχνουν από τους Ραντζέλοβιτς, Ελ Αραμπί και Μασούρας, όμως και ο Χασάν είναι διαθέσιμος να προσφέρει λύσεις για τον κόουτς Πέδρο Μαρτίνς. Εκτός οι τραυματίες Φορτούνης, Τικίνιο, ο Βαλμπουενά λόγω προσωπικού προβλήματος, ο τιμωρημένος Μπα, αλλά και οι Πέπε και Τ. Σίλβα, οι οποίοι δεν υπολογίζονται, με τον Πορτογάλο προπονητή των ερυθρολεύκων να μετράει τρεις σερί εισόδους σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης μέσω προκριματικών.

Η Νέφτσι Μπακού είναι η πρωταθλήτρια του Αζερμπαϊτζάν, έχει φιλοδοξίες και εμπειρία από προκριματικά ευρωπαϊκών διοργανώσεων, κάτι που αναμένεται να δυσκολέψει τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες είναι το φαβορί, αλλά οι Αζέροι θα χρησιμοποιήσουν το σκληρό παιχνίδι για να ματσάρουν τις καταστάσεις, θα προσπαθήσουν να κρατήσουν την μπάλα στο κέντρο, οπού εκεί έχουν πλεονέκτημα και να δημιουργήσουν επικίνδυνες φάσεις για γκολ. 

Η Νέφτσι Μπακού θα κατέβει με 3-5-2 και θα έχει μαζί της και τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, τον αμυντικό Ούγκο Μπάστο και τον μέσο, Ρομάν Μπασκέ. 

Ενδεικτική ενδεκάδα: Μαμάντοφ, Στάνκοβιτς, Μποντζί, Τσελίκ, Μπουλούντοφ, Μαχμούντοφ, Κέιν, Μπουγκρίνε, Λαβάλ, Κολλί, Αλασγκάροφ









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code