ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο.Α. Ποδόσφαιρο: Οι Βραζιλιάνοι...πικάρουν τους Αργεντίνους για τον αποκλεισμό τους

 



Στην Λατινική Αμερική, οι κόντρες στο ποδόσφαιρο είναι κάτι σύνηθες, πόσο μάλλον όταν πριν 20 ημέρες, η Αργεντινή νίκησε με 1-0 την Βραζιλία μέσα στο Μαρακανά και κατέκτησε το Copa America 2021.

Η Εθνική Βραζιλίας με δύο νίκες κόντρα στην Γερμανία (4-2) και στην Σαουδική Αραβία (3-1) και μια ισοπαλία με την Ακτή Ελεφαντοστού (0-0), βρέθηκε στην πρώτη θέση του τέταρτου ομίλου με εφτά πόντους και θα παίξει στα προημιτελικά κόντρα στην Αίγυπτο (31/7). Η Σελεσάο θέλει να υπερασπιστεί τα σκήπτρα της από την προηγούμενη Ολυμπιάδα, με τις χώρες που την απειλούν κυρίως να είναι η Ισπανία και η Ιαπωνία.

Η Εθνική Αργεντινής δεν κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση, αφού κατετάγη τρίτη με τέσσερις βαθμούς στον γ' όμιλο, με την Ισπανία (5η) και την Αίγυπτο (4η) να παίρνουν τα εισιτήρια για τα προημιτελικά. 

Τον αποκλεισμό της Αλμπισελέστε δεν άφησαν ασχολίαστο οι ποδοσφαιριστές της Σελεσάο, Ντάγκλας Λουίζ, Ριτσάρλισον, Ρεινιέρ και Ματέους Κούνια, οι οποίοι σε ιστορία στο Instagram ανέβασαν μια φωτογραφία στις κερκίδες να χαιρετάνε, με λεζάντα "αντίο, μικροί αδερφοί", θέλοντας να πικάρουν την Αργεντινή.

Δείτε την σχετική ιστορία στο Instagram:


Δείτε την απάντηση του Ροντρίγκο Ντε Πολ:






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code