ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Έμαθαν τους αντιπάλους τους ΠΑΟΚ,ΑΕΚ,ΑΡΗΣ

 


Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Σιόν της Ελβετίας (19/7 15:00) η κλήρωση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League εκεί που η Ελλάδα έχει έντονη παρουσία.

Η κληρωτίδα έδειξε βατό μονοπάτι για τους τρεις μονομάχους αν παρουσιάσουν την ανάλογη σοβαρότητα, δίνοντας αρκετές ελπίδες πρόκρισης για την τελική φάση και στους 3.

Ο ΠΑΟΚ που βρίσκεται ήδη στον 3ο προκριματικό θα αναμετρηθεί με την νικήτρια του ζευγαριού Ντουντελάνζ-Μποέμιανς.Από την άλλη ΑΕΚ και ΑΡΗΣ βρίσκονται στον 2ο προκριματικό και εφόσον ξεπεράσουν τα εμπόδια των Αστάνα και Βελέζ αντίστοιχα θα συνεχίσουν να βρίσκονται σε ευνοϊκή θέση για την συνέχεια της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα η Ένωση θα αντιμετωπίσει στον 3ο προκριματικό την νικήτρια του ζευγαριού Έλφσμποργκ-Μιλσάμι, ενώ οι "Θεσσαλονικείς" θα αντιμετωπίσουν την νικήτρια του ζευγαριού Κουόπιο-Βόρσκλα Πολτάβα.

Οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι για τον 3ο προκριματικό στις 5 και 12 Αυγούστου ενώ στις 2 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τα play-off της διοργάνωσης με τους αγώνες να είναι προγραμματισμένοι για τις 19 και 26 Αυγούστου αντίστοιχα. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code