ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ: Χωρίς Αραούχο (προσωρινά) η ευρωπαϊκή λίστα της


Η μη έκδοση του δελτίου του Σέρχιο Αραούχο δεν επέτρεψε στην ΑΕΚ να τον δηλώσει στην ευρωπαϊκή λίστα της για τα ματς με την Βελέζ, κάτι όμως που αναμένεται να γίνει μιας και έχει δικαίωμα δύο αλλαγών έως και 24 ώρες πριν το πρώτο ματς.

Τη λίστα με τους παίκτες που θα μπορεί να χρησιμοποιήσει στα ματς του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa Conference League απέναντι στη Βελέζ Μόσταρ στις 22 και 29 Ιουλίου δήλωσε το απόγευμα της Παρασκευής (16/7) η ΑΕΚ.

Από τη λίστα που δήλωσε η ΑΕΚ για τα ματς με τη Βελέζ απουσιάζουν τα ονόματα των Σιμόες και Λάτσι οι οποίοι είναι τραυματίες καθώς και του Αραούχο όπως αναφέρθηκε, κάτι το οποίο είναι όμως τυπικό και αναμένεται να διευθετηθεί τις επόμενες ώρες.

Αναλυτικά η λίστα της Ένωσης: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Γκίνης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Μήτογλου, Σβάρνας, Τζαβέλλας, Νταντσένκο, Ραντόνια, Μιτάι, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Ρουκουνάκης, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Κοσίδης, Χριστόπουλος, Μαχαίρας.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code