ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Tουρκία - Ουαλία : Παιχνίδι με φόντο την δεύτερη θέση !


 Στο πρώτο χρονικά ματς του 1ου ομίλου , Τουρκία και Ουαλία , κοντράρονται στις 19.00 στο Μπακού , με στόχο τη νίκη που θα τους φέρει πιο κοντά στην πρόκριση !

Η ομάδα του Σενιόλ Γκιουνές , προέρχεται από κακή εμφάνιση και αποτέλεσμα , αφού ηττήθηκε με 3-0  από την Ιταλία την πρώτη αγωνιστική , σε ένα παιχνίδι που παρατάχθηκε με πολύ αμυντικούς προσανατολισμούς και δεν απείλησε σχεδόν καθόλου τους ''σκουάτρα ατζούρα '' .

Στην σημερινή αναμέτρηση , η Τουρκία , εάν θέλει να διεκδικήσει την πρόκριση θα πρέπει να αλλάξει τακτικό πλάνο , να χτυπήσει τις αδυναμίες των αντιπάλων της , να εκμεταλλευτεί τα ''δυνατά'' επιθετικά ''χαρτιά'' της και φυσικά να απειλήσει από τα εξαιρετικά στημένα του Τσαλχάνογλου . Μην ξεχνάμε ότι οι τυπικά φιλοξενούμενοι , από κόρνερ δέχθηκαν το γκολ από την Ελβετία .

Στην αντίπερα όχθη , οι Ουαλοί  , μάλλον είναι ευχαριστημένοι με το 1-1 της πρώτης αγωνιστικής , αλλά για  να περάσουν στην επόμενη φάση , θα πρέπει στις 19.00 να ''κυνηγήσουν'' ένα θετικό αποτέλεσμα!

Ο Πέιτζ , λογικά και σήμερα θα ''κατεβάσει'' την ομάδα του με αμυντικό προσανατολισμό και σκοπό να χτυπήσει στην επιθετική μετάβαση με τους ταχύτατους Τζέιμς και Μπείλ  ! Ενώ με τα ψηλά και δυνατά κορμιά , θα πάει το παιχνίδι στις μονομαχίες και φυσικά θα ψάξουν γκολ με κάποια κεφαλιά , με σκοπό να ''κλέψουν'' τη νίκη !

Πιθανές ενδεκάδες:

Τουρκία (4-2-3-1): Τσακίρ – Τσελίκ, Ντεμιράλ, Σουγιουντσού, Μεράς – Αϊχάν, Τουφάν – Καχβετσί, Τσαλχάνογλου, Ουντέρ – Μπ. Γιλμάζ

Ουαλία (4-2-3-1): Γουόρντ – Ρόμπερτς, Μέπαμ, Ρόντον, Ντέιβις – Αλεν, Μόρελ – Μπέιλ, Ράμσεϊ, Τζέιμς – Μουρ




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code