ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τα δίνει όλα για Γκρίλις η Μάντσεστερ Σίτυ


 Η Μάντσεστερ Σίτυ φαίνεται πως είναι έτοιμη να ''τινάξει την μπάγκα στον αέρα'' στην φετινή ,μεταγραφική περίοδο, θέλοντας όπως προκύπτει από τα αγγλικά μέσα να αποκτήσει τον Τζακ Γκρίλις της Άστον Βίλα. 

Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο ομάδων συνεχίζονται πυρετωδώς με την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα να δίνει ένα ποσό κοντά στα 116 εκατομμύρια ευρώ (δηλαδή 100 εκατομμύρια λίρες). Το Deal φαίνεται να ολοκληρώνεται μετά την ολοκλήρωση του Euro 2020, αφού ο αρχηγός της Άστον Βίλα βρίσκεται στην αποστολή της Αγγλίας. Αν πράγματι ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή τότε θα είναι η ακριβότερη στην ιστορία της Premier League. Το ρεκόρ μέχρι τώρα κατέχει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όταν απέκτησε τον Πολ Πογκμπά για 83.1 εκατομμύρια λίρες.

Πάντως, παρά το μεγάλο ποσό της μεταγραφής η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να κυνηγήσει και την περίπτωση του Χάρι Κέιν, αποδεικνύοντας ότι τα πλάνα του Πεπ Γκουαρδιόλα για την επόμενη σεζόν είναι μεγαλεπήβολα.

Ο Γκρίλις την αγωνιστική χρόνια που ολοκληρώθηκε κατέγραψε 27 εμφανίσεις με τη φανέλα της Άστον Βίλα, σκόραρε 7 γκολ, ενώ μοίρασε και 12 ασίστ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code