ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Γαλλία-Γερμανία: Μάχη «τιτάνων» στην πρεμιέρα των ομίλου-φωτιά

 


Η παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2014, Γερμανία θα φιλοξενήσει στην Αλιάνζ Αρένα την (Τρίτη 15/6, 22:00) την παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2018, Γαλλία, για το τυπικά πρώτο ντέρμπι του Euro 2020. 

Η Γαλλία έδειξε και από τα φιλικά ότι είναι μια σοβαρή ομάδα με  αρκετά υψηλούς στόχους και θέλει όπως το 2000, να κατακτήσει και Παγκόσμιο Κύπελλο και Euro την ίδια περίοδο. Οι Μπενζεμά και Γκριεζμάν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετώπισαν και θα βρίσκονται στην διάθεση του προπονητή της Εθνικής Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάν.

Γαλλία (Ντιντιέ Ντεσάν): Γιορίς – Παβάρ, Βαράν, Κιμπεμπέ, Ερναντές – Καντέ, Πογκμπά, Ραμπιό – Γκριζμάν, Εμπαπέ, Μπενζεμά.

Η Γερμανία από την άλλη, θέλει να κάνει μια καλή εμφάνιση στο Euro 2020, για να ξεπεράσει εκείνη του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018. Βέβαια βρίσκεται σε ένα όμιλο-φωτιά, αλλά οι περίπου 14.000 φίλαθλοι που θα βρίσκονται στις κερκίδες, θα δώσουν κίνητρο στα πάντσερ να ξεκινήσουν δυναμικά σε μια διοργάνωση που θα είναι το "Last Dance" του Γιόακιμ Λεβ. Σημαντική θα είναι η απουσία του Γκορέτσκα, ενώ η ενδεκάδα θα είναι διαφορετική από αυτές που είχαμε συνηθίσει την νασιοναλμανσάφτ τα τελευταία χρόνια.


Γερμανία (Γιοακίμ Λεβ): Νόιερ - Γκιντέρ, Χούμελς, Ρούντιγκερ – Κίμιχ, Κρόος, Γκουντογκάν, Γκόσενς – Χάβερτζ, Μίλερ – Γκνάμπρι.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code