ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Καντέ: "Υπερβολικά όσα ακούγονται για 'μένα"

 


Πρωτάθλημα Αγγλίας, Κύπελο Αγγλίας, Γιουρόπα Λιγκ, Τσάμπιονς Λιγκ και φυσικά Μουντιάλ. Ο Ενγκολό Καντέ, πιθανών ο καλύτερος μέσος στην οικουμένη τα έχει σηκώσεις όλα, με τον μοναδικό μεγάλο στόχο να παραμένει το Euro, ώστε να συμπληρώσει ένα ασύλληπτο παλμαρέ. Συχνά-πυκνά ο κόσμος τον εκθειάζει πέρα από τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες και για τον εξαιρετικό χαρακτήρα του. Πιθανότατα όλες οι φήμες και τα γεγονότα να είναι υπαρκτά, όμως ο ίδιος σε ερώτηση από γαλλικό μέσο που αφορούσε την καλοσύνη του απάντησε:

"Είναι αλήθεια πως μερικές φορές υπάρχει μια εικόνα πολύ υπέροχη και πολύ όμορφη. Όμως στο φινάλε είμαι ένα φυσιολογικός άνθρωπος. Δεν είναι ανάγκη να πει κανείς πως εγώ είμαι ο πιο ευγενικός ή ο πιο συμπαθητικός. Είμαι ένας παίκτης σαν όλους τους άλλους".

"Θεωρώ ότι μερικές φορές αυτά που ακούγονται είναι υπερβολικά και δεν χρειάζονται. Είναι αλήθεια πως τα πάω καλά με τους συμπαίκτες μου, φροντίζω να έχω καλές σχέσεις με τους ανθρώπους στον δρόμο ή στο ποδόσφαιρο. Υπάρχουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές που είναι έτσι. Δεν χρειάζεται να φτιάχνουμε ολόκληρη ιστορία, ή μερικές φορές να υπερβάλλουμε".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code