ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τζαβέλλας: "Έκανα τα πάντα για να βρίσκομαι στην ΑΕΚ"

 


Ο Γιώργος Τζαβέλλας είναι και επίσημα παίκτης της ΑΕΚ καθώς νωρίς το πρωί της Τετάρτης (30/6) ανακοινώθηκε επίσημα η μεταγραφή του από την Αλάνιασπορ και παρουσιάστηκε στα γραφεία της ΠΑΕ. Ο ίδιος πραγματοποίησε τις πρώτες του δηλώσεις στο επίσημο κανάλι AEK TV κάνοντας λόγω για τους στόχους της ομάδας, την άμεση συμφωνία με τους ανθρώπους της διοίκησης αλλά και για το νέο γήπεδο. 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Έλληνας στόπερ:

"Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Ηθελα πάρα πολύ να γίνει αυτή η αλλαγή στη ζωή μου. Ηθελα μια νέα πρόκληση και νομίζω ότι έχω να κάνω πολλά πράγματα εδώ. Γι' αυτό και είμαι τόσο χαρούμενος που βρίσκομαι κοντά σας. 

Σίγουρα θέλω το καλύτερο. Να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Για μένα στόχος μου είναι να μιλάω στο γήπεδο και αυτό θα κάνω.

Θα εγκλιματιστώ πάρα πολύ γρήγορα. Εχω πάρα πολλούς φίλους εδώ, θα κάνω κι άλλους σύντομα.

Θα είναι μια φανταστική εμπειρία. Ελπίζω να είμαστε όλοι καλά, υγιείς. Να μπορούμε να κάνουμε το καλύτερο αυτή τη χρονιά για να μπορέσουμε την επόμενη να δούμε κι αυτό το πανέμορφο γήπεδο.

Η πρώτη φορά που προσπαθήσαμε να συνεργαστούμε με την ΑΕΚ ήταν το 2007. Δεν τα καταφέραμε τότε. Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Από την πλευρά μου θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και όλους τους ανθρώπους που ασχολήθηκαν όλο αυτόν τον καιρό.

Οπως και τον προπονητή, ο οποίος από την πρώτη στιγμή έδειξε ότι ήθελε να είμαι εδώ. Καταφέραμε να κάνουμε μια συμφωνία σε 10 λεπτά. 

Για μένα αυτό ήταν πολύ σημαντικό που έδειξε η ομάδα ότι με θέλει τόσο και εγώ έκανα τα πάντα για να μπορέσω να βρίσκομαι εδώ".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code